Aquarion filtru de apa ionizata si alcalina Calivita

CE0003

New product

Filtre de apa Aquarion Water Ionizer sunt dispozitive de purificare a apei de ultima generatie ce integreaza un microprocesor ce realizeaza filtrarea si ionizarea apei de la robinet. Filtrul Aquarion are un filtru modern pentru purificarea apei, fiind totodata prevazut cu posibilitatea de a furniza atat apa alcalina, cat si apa acida si asigura si oxigenarea acesteia.


7 180,00 Lei

Aqaurion - Ionizator si Filtru de apa 

 

O data cu acest Ionizator de apa primesti o sursa unica si complexa de apa pura cu multiple posibilitati de utilizare pentru sanatate.

Apa de la robinet sau fantani poluate poate contine urmatoarele elemente nocive vietii:
- Fecalo-bacterii
- metale grele, plumb, cupru , mercur, etc.
- hidrocarburi Materiale organice
- Gaze
- Ioni grei
- Resturi de pesticide
- Resturi de medicamente, hormoni
- Azotati, fosfati, nitrati
- Chimicale cu clor si fluor
- Alte impuritati asociate cancerului si disfunctiilor metabolice.

Filtru de apa Aquarion filtreaza si:

- curata apa de impuritati si metale grele,
- scoate din apa hidrocarburile, azotatii, fosfatii, pesticidele si alte substante nocive,
- opreste bacteriile, virusii, parazitii, etc.,
- ionizeaza si oxigeneaza apa prin intermediul filtrului special,
- reglaza PH-ul apei, facand-o mai acida sau alcalina in functie de necesitati,
- permite trecerea mineralelor, vitaminelor si a altor substante necesare vietii, fara de care apa nu ar mai fi asa de buna,
- reduce dimensiunea clusterilor de apa, apa devenind astfel mai benefica.

Bebelusii sunt cei mai afectati de apele poluate, intoxicarea cu nitrat, fosfati, metale grele etc. prezente in apa poate duce la imbonavire sau chiar deces.

Avantajele economice ale folosirii filtrului de apa Aquarion

O familie obisnuita cu 4 membri consuma zilnic  minim 8 litri de apa potobaila, ceea ce inseamna 240 litri de apa pe luna sau 2.920 litri pe an. Este echivalent a 1946 sticle de 1,5 litri sau 584 sticle de 5 litri, ceea ce la un pret mediu de 2 lei respectiv 3,5 lei duce la un cost anual de 3.892 Lei respectiv 2.044 Lei. Din calculele de mai sus rezulta ca intre 2 si 3 ani fitrul de apa se amortizeaza, dar durata de functionare a aparatului este de minim 20 de ani.

Daca mai adaugi si celelate beneficii economice precum scaderea riscului de imbonavire, si reducerea cheltuielilor cu medicamentele, costul transportului cand cumperi apa, nu produci deseuri din plastic, si ajuti la reducerea poluarii cu pet-uri.

CUM FUNCTIONEAZA FILTRUL DE APA AQUARION?

Filtru de apa aquarionPrima data, apa trece printr-un filtru mecanic, care retine impuritatile mari. Dispozitivul Aquarion are si un filtru intern, de 0,01 microni, care curata apa de virusi si bacterii. Turmalina din componenta filtrului imbogateste apa cu ioni, datorita caracteristicilor unice ale acestui mineral. Dupa procesul de filtrare, apa este ionizata in interiorul unui vas de realizat din titaniu-platina, intre doi electrozi. Cei doi electrozi si interiorul vasului sunt separati printr-o membrana speciala. O facilitate foarte rar intalnita la filtre de apa este aceea ca utilizatorul poate seta aparatul in functie de cat de acida sau alcalina doreste sa fie apa, care poate fi folosita in mai multe scopuri.

AQUARION are o caracteristica unica: poate descompune apa in apa acida sau alcalina.

Primele cercetari în acest scop au fost facute in Japonia si Uniunea Sovietica acum 50 de ani. In cadrul experimentelor pe plante si animale, s-au observat din ce in ce mai multe modificari pozitive, cercetatorii fiind atat de incantati de rezultate incat au inceput experimentele pe oameni. Iar rezultatele obtinute au intrecut toate asteptarile.

Aparatul Aquarion produce apa ionizata trecand apa de la robinet prin mai multe filtre, apoi purificand-o de clor si separand-o electric. In urma separarii electrice, apa dobandeste un pH alcalin sau acid. dupa dorinta Mediul din organismul uman e usor alcalin, prin urmare consumul de apa alcalina ionizata nu are efecte negative, ba, din contra, sprijina functionarea normala a corpului. In schimb, apa acida poate fi recomandata doar pentru uz extern sau pentru dezinfectarea anumitor suprafete fara a utiliza substante chimice.

Apa ionizata este utilizata de organism în mod unic. Moleculele de H2O adera una la cealalta, formand ciorchini (clusteri) de molecule. In timp ce in apa obisnuita un ciorchine este format din 12-18 molecule, apa ionizata are ciorchini hexagonali, formati din doar 6 molecule. Aceasta structura mai mica patrunde in celule mult mai usor decat apa „normala”. Structura de ciorchine apare in urma ionizarii. Acest procedeu creste capacitatea de hidratare a apei de pana la sase ori, deoarece apa este absorbita, patrunde in celule si este utilizata de organism mult mai usor.

Functionare filtru de apa AquarionAparatul de filtrare a apei AQUARION este un filtru de inalta performanta care produce o apa ionizata, sterila, bogata in oxigen, fara metale grele si substante otravitoare. Aceasta apa are o serie de efecte benefice asupra organismului, datorita capacitatii sale de a lega radicalii liberi. Consumul de apa alcalina poate combate cu succes acidificarea organismului.

Organismul uman contine in medie 75% apa. Creierul este compus in proportie de 80% din apa, iar sangele contine in proportie de 90% apa. Ficatul contine la randul sau apa in proportie de 90%, in timp ce oasele contin 35%. Pe scurt trupul nostru e format preponderent din apa, din acest motiv apa pe care o consumam este foarte importanta, o apa curata, purificata, de calitate are o contributie majora in mentinerea si imbunatatirea sanatatii noastre.
Apa nu este numai un lichid transportor de alte substante. Este un solvent, se infiltreaza in celule, este un ajutor in digestie, un diluant, un dilatator, un sistem complex de transport al nutrientilor la organe si de eliminare a reziduurilor catre exterior, un sistem electric de transmitere a mesajelor, conductor chimic, generator de energie, lubrifiant, lichid de racire si rezerva latenta de caldura.
Scaderea cantitatii apei din corp cu 2% poate cauza dereglari cerebrale, scurte pierderi de memorie, imposibilitatea concentrarii, dificultate in efectuarea calculelor matematice simple.
Cu toate acestea, doar o persoana din 4 este optim hidratata! Foarte putini oameni acorda o atentia care o merita apei pe care o consuma.

Calitatea apei este foarte importanta mai ales pentru copii, batrani si bolnavi, pentru ca apa fiind curata si sanatoasa numai supune organismul la eforturi suplimentare pentru a neutraliza parazitii din apa, pentru a filtra si elimina diversi poluanti, mai ales ca o parte din acesti poluanti cum ar fi metalele grele se acumuleaza in tesuturi si pot determina diverse afectiuni.

Filtrele de Apa Aquarion Water Ionizer sunt dispozitive de ultima generatie ce integreaza un microprocesor ce realizeaza filtrarea si ionizarea apei de la robinet. Filtrul de apa Aquarion contine un filtru modern pentru purificarea apei, fiind totodata prevazut cu posibilitatea de a furniza atat apa alcalina, cat si apa acida, pe 4 trepte de alcalinitate, respectiv aciditate. In acelasi timp filtrulAquarion poate asigura si oxigenarea apei. Filtrul de apa Aquarion este usor de montat si foarte usor de folosit.

Dispozitivul de purificare a apei Aquarion are in componenta uin filtrul complex Biostone cu turmalina ce filtreaza apa prin 9 straturi diferite de filtrare, din care elimina impuritatile mecanice (nisip, rugina si tot ce depaseste 0.01 microni), filtreaza si neutralizeaza bacterii, virusuri, paraziti si protozori. De asemenea metalele grele precum plumbul, mercurul, cuprul, etc sunt retinute de un cartus filtrant special. Nu se permite trecerea substantelor chimice nocive vietii precum clorurilor, hidrocarburi, nitrati, erbicide, etc.

Un avantaj important fata de alte filtre de apa existente pe piata este ca permite trecerea prin filtru a mineralelor necesare si benefice sanatatii cum ar fi Calciul, Magneziul, Potasiul, etc., pentru ca o apa care este lipsita de mineralele fundamentale nu este foarte placuta la gust si poate fi refuzata de copii, si in plus isi pierde din efectele curative.

Exista si filtre de apa care filtreaza absolut tot, inclusiv ce este bun din apa precum mineralele, si acea apa consumata in cantitati mari poate duce in timp la deshidratere, asa ca atunci cand vi se face un test prin electroliza si apa nu reactioneaza la electrozi, ramane limpede si nu se prinde la suprafata o pojghita albastra verzuie (culoarea depinde de concetratia diverselor minerale din apa filtrata), sa stiti ca este o apa fara substante minerale. In acea pojghita frumos colorata sunt de fapt mineralele din apa.

Pachetul Aquarion contine:
   - Dispozitivul Aquarion de filtrare a apei, ionizare, alcalinizare propriu-zis
   - Kit de instalare Aquarion pentru robinet
   - DVD explicativ usor de urmarit
   - Manual de utilizare usor de inteles

Garantie:

Filtrele de apa Aquarion au o perioada de garantie de 3 ani si o durata de viata de 20 de ani.

Accesorii si consumabile filtru de apa Aquarion Water

Rezerva filtru de apa Aquarion

Calcium Inserts Aquarion completeaza necesrul de Calciu din apa filtrata

Kit testare PH apa ce va ajuta sa determinati PH-ul apei de la robinet si cea produsa de filtrul de apa

Caracteristici tehnice ionizator de apa Aquarion

Număr de permisie pentru producţie

No.610, Ministerul sănătăţii 

Caracteristică

Generator de apă ionizată

Model

AQUARION - JP 109

Voltaj

AC120V / 220V / 240V

Consum de curent

0.38A (80W)

Greutate

Aprox 6.5kg

Dimensiuni

245 X 130 X 330(mm)

Presiunea de alimentare cu apa

0,7~5kgf/cm2 (0,67 - 4,8 atmosfere)

Temperatura apei de intrare

5~300C

Tip de operare al unităţii

O singură atingere a butonului - Pornirea automată a ionizării

Modalităţi de operare a unităţii

Robinet apă - deschidere şi închidere

Metodă de electroliză

electroliză continuă

Putere de electroliză

4 nivele (3 apa alcalina, 3 apa acida si unul neutra)

Debitul maxim al apei ionizate

Maxim 3 litrii / minut (apă acidă şi alcalină)

Materialul electrozilor

Platină şi Titan

Dispozitiv de curăţare

Curăţare automată şi manuală

Inlocuirea filtrului

Filtru uşor de înlocuit in 60 secunde

Viaţa filtrului

4.000 litri de apa, la aprox 5-6 luni pentru o familie de 4 persoane cu un consum mediu de 20 L/zi

Indicatorul de viaţă al filtrului

Indicator FND indica vizual procentul cat de incarcat este

Compoziţia filtrului

Carbon impregnat cu argint, turmalina in 9 straturi

Dispozitiv de purificare al apei

Senzor de temperatură / Oprire automată

Sursa de apă

Conexiune directă

Mai multe amanunte in Manual ionizator apa Aquarion JP 109

Nota 
2009-08-07

Merita sa ai un astfel de filtru de apa in casa, faci economie pentru ca numai cumperi apa de la magazin, si in plus apa la pet-uri nu este sanatoasa

  Scrieţi o recenzie

  Aquarion filtru de apa ionizata si alcalina Calivita

  Aquarion filtru de apa ionizata si alcalina Calivita

  Filtre de apa Aquarion Water Ionizer sunt dispozitive de purificare a apei de ultima generatie ce integreaza un microprocesor ce realizeaza filtrarea si ionizarea apei de la robinet. Filtrul Aquarion are un filtru modern pentru purificarea apei, fiind totodata prevazut cu posibilitatea de a furniza atat apa alcalina, cat si apa acida si asigura si oxigenarea acesteia.

  Aquarion calcium inserts este un accesoriu pentru filtru de apa Aquarion, ce are rolul de a imbogati cu Calciu apa filtrata de filtrul de apa Aquarion. 
  29,59 Lei

  Cele mai vândute

  Related Products

  La început!