Arginine Plus - stimuleaza cresterea si detoxifierea

FL0056

New product

L-arginina din Arginine Plus intarzie dezvoltarea tumorilor, ajuta la detoxifierea ficatului si prin stimularea eliberarii unui hormon de crestere la nivelul hipofizei, mentinere functionalitatea sistemului imunitar. Stimuleaza indepartarea toxinelor, la procesul de speramtogeneza si are efecte benefice in tratamentul afectiunilor aparatului renal. Stimuleaza cresterea copiilor.


100,10 Lei

Produsul Arginine Plus de la CaliVita are ca component principal L-arginina ce are ca efect intarzierea dezvoltarea tumorilor, ajuta la detoxifierea ficatului si prin stimularea eliberarii unui hormon de crestere la nivelul hipofizei, mentine functionalitatea sistemului imunitar. Stimuleaza indepartarea toxinelor, la procesul de speramtogeneza si are efecte benefice in tratamentul afectiunilor aparatului renal. De asemenea Arginine Plus stimuleaza cresterea copiilor.

 Un flacon de Arginine Plus contine 100 de tablete. Arginine Plus se administreaza 1-2 tablete zilnic sau conform recomandarilor. 

Afectiuni si simptome unde este indicat
Arginine Plus

Mod administrare Arginine Plus

Dimineata-Pranz-Seara

Alcoolism

Aparat digestiv

Aparat urinar

Atrofie musculara (tratament)

Arsuri ale pielii

Calculi renali

Impotenta si infertilitate barbati

Ciroza

Hormoni crestere (stimulare)

Insuficienta renala

Litiaza renala

Muschi (dezvoltare masa)

Pre si post operator

Ulcer varicos

0-0-1

0-0-1

0-0-1

0-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

0-0-1 seara inainte de culcare

0-0-1

0-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

Arginina este un element crucial pentru neutralizarea si eliminarea amoniacului din organism - substanta nociva, rezultata in urma dezintegrarii proteinelor.

Arginine Plus - ArgininaAminoacidul arginina (L-Arginina) este necesar pentru sinteza proteinelor in organism, L-arginina avand un rol decisiv in cresterea si dezvoltarea optima a organismelor tinere. Fara o canatitate suficienta de Arginina, nu poate avea loc dezvoltarea masei musculare si nu se poate reduce grasimea corporala.

Studiile stiintifice au demonstrat ca L-arginina, unul dintre aminoacizii esentiali, intarzie dezvoltarea tumorilor, ajuta la detoxifierea ficatului si, prin stimularea eliberarii unui hormon de crestere la nivelul hipofizei, contribuie la mentinerea functionalitatii sistemului imunitar. Contribuie, de asemenea, si la indepartarea toxinelor, la procesul de speramtogeneza si are efecte benefice in tratamentul afectiunilor aparatului renal. Acest aminoacid din Arginine Plus este necesar in sinteza proteinelor, colagenului, in crestere si dezvoltare, in marirea masei musculare si reducerea tesutului adipos si, de asemenea, in procesul de cicatrizare. In bolile de ficat (precum hepatita), aportul de arginina are rezultate foarte bune.

Existe peste 50 de studii medicale ce au aratat ca arginina, indiferent de varsta celor carora le este administrata, intensifica producerea si eliberarea hormonului de crestere. Din aceste considerente este indicat ca Arginine Plus sa fie consumat seara, inainte de a merge la culcare (nu mai tarziu de ora 22), pentru ca atunci se absoarbe cel mai bine si contribuie la stimularea cresterii prin declansarea secretiei de hormon de crestere.

In cadrul unui program de cercetare, efectele terapeutice ale aminoacidului Arginina au fost comparate cu efectele realizate de Somato-crinina si L-dopa. Influenta benefica a acestora asupra unui bolnav incurabil au fost descrise in cartea si fimul "Treziri", acum cativa ani. S-a constatat ca arginina are aceleasi efecte - daca nu chiar mai mari - cu ale celor doua substante amintite.

Sursele naturale de arginina sunt semintele de floarea soarelui, susanul, painea cu tarate, orezul brun, faina de ovaz, floricelele de porumb, nucile, deserturile de gelatina, ciocolata.

Arginine Plus este recomanda a fi folosita ca tratament naturist in:

Afectiuni hepatice: Detoxifierea organismului este efectuata de catre ficat, daca insa acesta este afectat, toxinele se vor acumula in organism. Argininine Plus reduce nivelul amoniacului din organism prin transformarea hepatica in uree, mai putin toxica si eliminata prin urina. Arginina folosita ca tratament naturist este un exceptional protector si regenerator hepatic si participa cu rezultate exceptionale in boli de ficat: hepatita virala, hepatita cronica, hepatita alcoolica, steatoza hepatica - ficat gras, ciroza hepatica, cancer hepatic.

Afectiuni renale: Arginina este benefica in cistita interstitiala - inflamare a vezici urinare, ajuta rinichii sa elimine toxinele si este eficace in insuficienta renala cronica.

Aectiuni cardio-vasculare: L-arginina stimuleaza producerea de oxid nitric - NO - care are un puternic efect vasodilatator, reduce tensiunea arteriala, imbunatateste circulatia si transportul oxigenului catre tesuturi si celule - in hipertensiune arteriala, impiedica agregarea plachetara si aderenta globulelor albe la peretele vascular, reduce nivelul colesterolului - in hipercolesterolemie, previne fenomenul trombozei si ateroscleroza, amelioreaza fluxul sanguin coronarian si periferic, dilata, relaxeaza si mentine elasticitatea vaselor sanguine si influenteaza favorabil tulburarile cardiace - angina pectorala, cardiopatia ischemica.

Impotenta si infertilitate la barbati: L-arginina stimuleaza secretia de testosteron, are efect vasodilatator, stimuleaza circulatia sanguina si oxigenarea organelor sexuale, sprijina erectia, creste libido-ul, are un rol important in procesul spermatogenezei, in special pentru cantitatea si calitatea spermei (sterilitate).

Sistem nervos: Oxidul nitric eliberat se comporta ca un neuromediator, participa la revenirea memoriei, coordoneaza numeroase activitati neuronale si este un modulator al durerii, este eliberat pe terminatiile nervoase care regleaza functiile sistemului gastrointestinal, respirator si urogenital.

Diabet: Arginina stimuleaza pancreasul in producerea de insulina.

Cancer: Arginina reduce efectele secundare ale chimioterapiei si radioterapiei, intarzie dezvoltarea tumorilor in cancer hepatic, cancer renal, cancer pulmonar, cancer gastric, cancer colorectal, cancer pancreatic, cancer mamar, cancer cerebral, cancer limfatic si sanguin etc.

Stimuleaza glanda pituitara: Arginina din Arginine Plus sustine activitatea glandei pituitare in eliberarea hormonului de crestere care stimuleaza cresterea in copilarie, iar la maturitate participa la regenerarea si refacerea tesuturilor si organelor si intarzierea procesului de imbatranire.

Distrofia musculara: Este o boala grava indusa de absenta distrofinei, care in mod normal formeaza complexe cu numeroase proteine si contribuie la buna functionare a fibrei musculare. Aportul in cantitate suficienta de L-arginina compenseaza diminuarea distrofinei, amelioreaza patologia distrofica musculara, capacitatea de regenerare si proprietatile contractile musculare.

Sportivi: Oxidul nitric activeaza sinteza proteica si mareste masa musculara, stimuleaza secretia hormonului de crestere - unul din factorii biologici care ajuta la cresterea musculara. In efort fizic intens si sustinut, dezintegrarea aminoacizilor din muschi creste, ceea ce are ca rezultat un nivel ridicat de amoniac in sange, accelerand eliminarea amoniacului, arginina sprijina performanta fizica. Arginina este un precursor al creatinei care stocheaza energie in tesutul muscular.

Alte efecte ale Arginine Plus: Arginina grabeste refacerea organismului si intervine in procesul de cicatrizare dupa interventii chirurgicale, traume fizice si rani - prin stimularea biosintezei de colagen. Stimuleaza formarea eritrocitelor - in anemie, formarea de limfocite T - in imunitate deficitara.

Arginine Plus, contine si oligoelemente, mangan, cobalt, cu rol de stimulare a enzimelor care participa la eliminarea amoniacului si a altor toxine produse in urma metabolismului proteinelor.

Important! Arginina este contraindicata femeilor insarcinate, schizofrenicilor si in cazul infectiilor cu virus herpetic. Trebuie consumata pe stomacul gol, cu apa sau suc de fructe. De preferat se va adminstra in special seara, inainte de culcare, dar nu mai tarziu de ora 22, pentru maximizarea efectelor sale benefice asupra organismului. 

 Un flacon de Arginine Plus contine 100 de tablete.

Arginine Plus se administreaza 1-2 tablete zilnic sau conform recomandarilor. 

O tableta de Arginine Plus are in compozitie

  • L-arginina ... 500 mg
  • Mangan (chelatat cu aminoacizi) ... 600 mg
  • Cobalt (chelatat cu aminoacizi) ... 50 mg
  • Acid alfa-cetoglutaric ... 50 mg
  • Vitamina E ... 10 mg
  • Crom ... 50 mcg

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Arginine Plus - stimuleaza cresterea si detoxifierea

Arginine Plus - stimuleaza cresterea si detoxifierea

L-arginina din Arginine Plus intarzie dezvoltarea tumorilor, ajuta la detoxifierea ficatului si prin stimularea eliberarii unui hormon de crestere la nivelul hipofizei, mentinere functionalitatea sistemului imunitar. Stimuleaza indepartarea toxinelor, la procesul de speramtogeneza si are efecte benefice in tratamentul afectiunilor aparatului renal. Stimuleaza cresterea copiilor.

Cele mai vândute

Related Products

La început!