Virago creste imunitatea

CV0117

New product

VirAgo este produs ce stimuleaza sistemul imunitar, contine substante ce protejeaza organismul impotriva bacteriilor si virusurilor. Produsul naturist Virago este o combinatie de extracte naturale de cea mai buna calitate din plantele Gheara pisicii, Echinacea, Pau D`Arco, frunze de maslin, cu adaos de lizina si zinc cu rol important in stimularea si cresterea imunitatii.


120,56 Lei

Produsul naturist VirAgo este o combinatie de extracte naturale de cea mai buna calitate din plantele Gheara pisicii (Una de Gato sau Cat`s claw), Echinacea (purpurea si angustifolia), Pau D`Arco, frunze de maslin, cu adaos de lizina si zinc cu rol important in stimularea si cresterea imunitatii.

VirAgo este un supliment alimentar care stimuleaza sistemul imunitar si contine substante active ce protejeaza organismul uman impotriva bacteriilor si virusurilor.

Un flacon de VirAgo contine 90 de tablete, se administreaza 3 tablete zilnic, cate 1 tableta de VirAgo dimineata, la pranz si seara sau conform recomandarilor.

Afectiuni si simptome unde este indicat
VirAgo

Mod administrare VirAgo

Dimineata-Pranz-Seara

Antibacterian

Antiinflamator

Antiviral

Aparat resp. (af. pulmonare)

Aparat urinar

Astm bronsic

Convalescenta

Diabet (reglare glicemie)

Febra

Herpes

Imunitate scazuta

Infectii (preventiv)

Laxativ

Malarie

Menstruatii neregulate

Oboseala

Ulcer gastroduodenal

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-0-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-0-1

1-1-0

1-1-1

 

Sistemul imunitar este unul dintre cele mai importante sisteme din organism, cand functioneaza normal, ne poate apara de agresiunile externe - virusi, bacterii, paraziti, dar si de cele interne - celule distruse din organism care nu mai sunt recunoscute ca "proprii" organismului.

Buzele tale sunt afectate uneori de herpes? Raciti sau luati gripa des? Va infectati usor cu diversi virusi, ciuperci si bacterii parazitare?

Daca raspunsul este DA la cel putin una din aceste intrebari inseamna ca sistemul tau imunitar este slabit si nu poate lupta eficient, cu virusii, ciupercile, bacteriile si agentii paraziti.

Sistemul imunitar are un rol esential in apararea organismului fata de diferite boli si invazii patogene - microbiene, bacteriene si fungice. Unele componente din sange si din sistemul limfatic au rolul de a alarma organismul in cazul in care depisteaza in corp substante straine organismului sau celule bolnave (degenerate). In acel moment, daca sistemul imunitar functioneaza normal, organismul se poate autoapara distrugand eventualii intrusi. Eruptiile sunt semnele unor astfel de invazii, ele aparand ca urmare a unui dezechilibru intre actiunea invaziva a agentilor patogeni straini corpului si mecanismul specific organismului de combatere a lor, nu intotdeauna suficient de puternic. 

Anumite tipuri de virusi, bacerii, fungi si paraziti ajung, de multe ori prin intermediul nervilor senzitivi, din mucoasa bucala in ganglionii nervosi, mai ales in ganglionii senzitivi, unde vietuiesc in mod latent si asteapta ca sanatatea sa ne fie alterata (de exemplu, in caz de febra, indigestie, traume psihice, stres, menopauza etc). Atunci se activeaza, se inmultesc si cauzeaza simptome specifice. Spre exemplu, in fiecare din noi se ascunde virusul herpetic, dar, la persoanele la care s-a activat o data, va aparea intotdeauna. Slabirea sistemului imunitar faciliteaza aparitia simptomelor, care se pot repeta iar si iar.

Compania CaliVita vine in intampinarea acestui gen de probleme cu produsul naturist VirAgo, un supliment natural ce contine minerale (Zinc, Seleniu, etc.), vitamine (B1, B2, etc.), aminoacizi (lizina) si extracte speciale din plante (frunze de maslin, radacina de echinaceea, gheara matei), care, prin combinatia sa unica, stimuleaza si intareste sistemul imunitar si prin substantele active, protejeaza eficient organismul uman impotriva agentilor patogeni precum virusul herpetic.

Plantele din compozitia VirAgo pe de o parte, contribuie la functionarea optima a sistemului imunitar (sistemul de aparare al organismului nostru, care, daca functioneaza normal, neutralizeaza efectele agentilor patogeni), pe de alta parte, au proprietati antibacteriene si antivirale, contribuit la eliminarea acestora din organism.

Frunza de maslin

Are efect antimicrobian (omoara germenii). S-a constatat ca este eficienta in infectiile cauzate de virusuri, bacterii si ciuperci, in alergii, in sindromul oboselii cronice.

Pau d' Arco

Proprietati: imunostimu-lator, antibacterian, anti-fungic, antiparazitar, anti-viral, antioxidant, amelioreaza durerile si reduce inflamatiile. Poate fi recomandat cu succes si in cazurile de candidoza si tumori.

Echinaceea

Este una dintre cele mai cunoscute plante cu actiune imunostimulatoare si antivirala. impiedica raspandirea herpesului si a virusului gripei, fortifica sistemul de aparare nespecific al organismului, impiedica raspandirea agentilor patogeni.

Gheara matei

Extractul din planta gheara matei este unul din cei mai eficienti fortifianti ai sistemului imunitar. in plus, are proprietati anti-inflamatoare si antivirale.

Lizina

Deoarece lizina se fixeaza in locul argininei (care este necesara pentru raspandirea virusului herpe-tic), impiedica raspandirea virusului si exercita o actiune antivirala specifica.

Zincul

Este indispensabil pentru functionarea sistemului imunitar.

Folosirea produsului VirAgo are ca efect intarirea sistemului imunitar si eliminarea din organism a agentilor patogeni precum, bacterii, fungi, virusi, paraziti, etc.

Un alt produs cu efecte deosebite in stimularea imunitatii este ImmunAid de la CaliVita.

Mode de administrare VirAgo

Un flacon de VirAgo contine 90 de tablete, se administreaza 3 tablete zilnic, cate 1 tableta de VirAgo dimineata, la pranz si seara sau conform recomandarilor.

Compozitie VirAgo

O tableta de VirAgo contine:

Extract din frunze de maslin (15% oleuropeina) .................... 80 mg

Extract din coaja de gheara matei (4% alcaloizi oxindolici) .... 60 mg

Coaja Pau D'Arco 4:1 (3% alcaloizi) .................................... 30 mg

Extract de radacina de Echinacea (3,5% echinacozide) .......... 25 mg

Lizina ................................................................................ 80 mg

Zinc .................................................................................. 10 mg

Alte ingrediente VirAgo: fosfat dicalcic, celuloza microcristalina, stearat de magneziu, acid stearic.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Virago creste imunitatea

Virago creste imunitatea

VirAgo este produs ce stimuleaza sistemul imunitar, contine substante ce protejeaza organismul impotriva bacteriilor si virusurilor. Produsul naturist Virago este o combinatie de extracte naturale de cea mai buna calitate din plantele Gheara pisicii, Echinacea, Pau D`Arco, frunze de maslin, cu adaos de lizina si zinc cu rol important in stimularea si cresterea imunitatii.

Cele mai vândute

Related Products

La început!