Spirulina Max din alge verzi-albastrui

FL0056

New product

Algele verzi-albastrui din Spirulina Max conţin numeroase vitamine, minerale (iod, brom, mangan, fier) si toti aminoacizii esenţiali. E o sursa excelenta de iod si de aceea, pot regla functiile glandei tiroide. Datorita continutului proteic foarte ridicat Spirulina Max este indicata vegetarienilor pentru completarea necesarului de aminoacizi.


51,70 Lei

Spirulina are un continut ridicat de acid linoleic. Aceasta substanta ajuta la formarea prostaglandinelor. Prostaglandinele regleaza tensiunea arteriala, favorizeaza inmultirea celulelor, previn si amelioreaza diferitele procese inflamatorii, afectiunile cardiovasculare si diabetul zaharat. Enzimele si substantele active din spirulina accelereaza vindecarea traumatismelor si metabolismul pielii, previn aparitia fisurilor epidermice. Clorofila este un regenerant excelent, cu efect dezinfectant si antibacterian. 

Un flacon de Spirulina Max contine 60 de tablete. Se administreaza 1-2 tablete zilnic sau conform recomandarilor. 

Afectiuni si simptome unde este indicat
Spirulina Max

Mod administrare Spirulina Max

Dimineata-Pranz-Seara

Absorbirea si arderea grasimilor

Adult (18-50 ani) - preventiv

Afte

Anemie

Anorexie

Apetit (scadere)

Ciroza

Convalescenta

Hematemeza

Hemoptizie

Hipotiroidie

Imunitate scazuta

Stimlare ingrasare 

Leucopenie

Obezitate

Combate efectul dat de radiatii

1-1-0

0-1-0

1-1-0

0-1-0

0-1-0 dupa masa

0-1-0 cu ½ h inaintea mesei

0-1-0

0-1-0

1-2-0

1-2-0

1-0-1 inainte de masa

0-1-0

0-1-0 dupa masa

1-1-0 inainte de masa

1-1-0 inainte de masa

0-1-0

 

Spirulina este foarte bogata in proteine: in 100 g de spirulina se gasesc 60-70 g de celule, adica de trei ori mai mult decat in aceeasi cantitate de carne de porc, de 2 ori mai mult decat in carnea de vita si peste si cu 50% mai mult decat in soia. Organismul uman prelucreaza foarte usor celulele de spirulina, cantitatea absorbita atingand 65-80%, in timp ce. de exemplu, proteinele din boabele de soia ajung in organism in proportie de numai 40%. In plus, spirulina contine si 18 tipuri de aminoacizi, dintre care 8 esentiali, adica indispensabili organismului.

Continutul in minerale si oligoelemente al algelor este printre cele mai ridicate din lumea vie de pe Pamant. Spirulina contine fier, calciu, natriu, potasiu, cupru, mangan, magneziu, zinc, fosfor, seleniu si, intr-o cantitate foarte mare, iod. Algele, printre care si algele verzi-albastrui, contin in cantitati mari numeroase vitamine: toate vitaminele complexului B, vitamina C si E. Sunt o sursa naturala de vitamina A. Mai contin acizi nucleici (ARN si ADN), acizi grasi nesaturati (acid linoleic), colinesteroza, algina, polioze, manitol, clorofila, fenol, enzi-me si multe alte substante bio-logic-active. 

Algele sunt plante cu structura simpla, care traiesc mai ales in mediul acvatic. Contin mult mai multe vitamine si substante minerale decat majoritatea alimentelor traditionale si, din aceasta cauza, de multi ani se folosesc, alaturi de Laminaria (o alta planta acvatica), pe port de supliment terapeutic natural.

Algele contin mari cantitati de iod si potasiu si de aceea sunt recomandate persoanelor care folosesc preparate diuretice. Datorita continutului crescut in iod, contribuie si la functionarea optima a proceselor metabolice. Anumite cazuri de hipofunctie tiroidiana (hipotiroidism) pot fi tratate cu ajutorul consumului de alge.

In forma organica complexa, algele contin si fier, de aceea reprezinta o sursa naturala de suplimentare a fierului in organism. Se stie ca, la copii, carenta de fier poate provoca frecvent modificari care influenteaza si capacitatea psihica, in urma studiilor efectuate pe sportivi, s-a descoperit ca majoritatea acestora prezinta carente de fier, algele reprezentand un excelent supliment alimentar.

Prin continutul deosebit de bogat in saruri minerale si oligoelemente, algele ocupa un loc aparte in cadrul florei terestre. Acesta este motivul principal pentru care sunt folosite in cantitati industriale ca materie prima pentru extractia iodului, bromului sj a manganului. 

De asemenea, sunt foarte bogate in vitamine si acizi nucleici (ADN si ARN), cu rol esential in sinteza proteinelor si deci in regenerarea celulelor organismului. Contin toate vitaminele complexului B, vitaminele C si E si reprezinta o sursa naturala a vitaminei A si a acidului linolenic. Clorofila din componenta lor are un efect regenerant si un apreciabil efect antibacterian.

Exista mai multe specii de spirulina. Unele alge marine au un continut ridicat de polioza, datorita caruia diminueaza efectele nocive ale radiatiilor asupra celulelor. De asemenea, accelereaza inmultirea celulelor din maduva osoasa si cresc imunitatea organismului.

Dintre algele de diverse tipuri se evidentiaza in mod deosebit Spirulina Max (algele verzi-albastrui) si Chiarella (algele de smarald). Cele doua alge constituie un material hranitor cu o compozitie ideala. 40-60% din substanta uscata a acestora este constituita din molecule proteice mici si usor digerabile.

Datorita continutului proteic foarte ridicat, Spirulina Max este indicata in alimentatia vegetarienilor, pentru completarea necesarului de aminoacizi.

Datorita acestor calitati, algelor li s-a acordat un loc important in cadrul cercetarilor biomedicale. Pentru clarificarea tuturor efectelor terapeutice s-au initiat numeroase cercetari in Statele Unite ale Americii, Japonia, Franta si Marea Britanie. Aceste cercetari au avut rezultate deosebite, in special in profilaxia si terapia infectiilor virale. S-a demonstrat eficacitatea acestui extras in cazul infectiilor cu diverse tipuri ale virusului herpetic, cu virusul gripal A si cu virusul HIV 1 (agentul etiologic al SIDA).

Mai recent, in India s-au studiat efectele profilactice si terapeutice ale spirulinei asupra degenerarii maligne a mucoasei bucale. Pe parcursul acestui program de cercetare s-a demonstrat eficacitatea medicala deplina a elementelor componente ale acestui extract. Printre altele, a devenit o certitudine faptul ca algele tonifica sistemul imunitar, contribuind in mare masura la legarea radicalilor liberi. Din aceasta cauza, in prezent, medicii o utilizeaza din ce in ce mai frecvent si pentru tratamentul adjuvant al unor boli maligne.

Important

Persoanele care sufera de hipertiroidie (secretie exagerata de hormoni tiroidieni) in consecinta, trebuie sa reduca aportul de iod, trebuie sa consume algele sub forma de tablete doar la recomandarea medicului si doar sub supraveghere medicala.

Mode de administrare Spirulina Max

Un flacon de Spirulina Max contine 60 de tablete. Se administreaza 1-2 tablete zilnic sau conform recomandarilor.
O tableta de Spirulina Max contine:

Extract de alge Spirulina......................500 mg

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Spirulina Max din alge verzi-albastrui

Spirulina Max din alge verzi-albastrui

Algele verzi-albastrui din Spirulina Max conţin numeroase vitamine, minerale (iod, brom, mangan, fier) si toti aminoacizii esenţiali. E o sursa excelenta de iod si de aceea, pot regla functiile glandei tiroide. Datorita continutului proteic foarte ridicat Spirulina Max este indicata vegetarienilor pentru completarea necesarului de aminoacizi.

Cele mai vândute

Related Products

La început!