Omega 3 concentrate

CV0173

New product

Omega 3 Concentrate produs de CaliVita contine capsule gelatinoase cu ulei de peste, bogat in acizi grasi omega 3. Cercetarile efectuate pe animale au aratat ca acizii Omega 3 pot preveni cancerul de san, precum si cel de colon si cu rezultate in depresie.


78,65 Lei

Omega 3 Calivita

Produsul Omega 3 de la CaliVita contine ulei de peste natural extras din somon si hering, care prin insasi tehnologia de obtinere se prezinta la un standard de calitate foarte inalt si se recomanda.

Un flacon Omega 3 concentrat contine 100 de capsule gelatinoase

Mod de administrare Omega 3: Se administreaza cate 1-3 capsule pe zi de Omega 3 concentrat, sau in functie de recomandari, deasemenea se poate corela cu afectiunile din tabelul urmator.

Afectiuni si simptome unde este indicat
Omega 3 Concentrat

Mod administrare Omega 3

Dimineata-Pranz-Seara

Absorbirea si arderea grasimilor

Accident vascular (prevenire)

Acc. vascular (trat. de la a 21-a zi de la instalare)

Activitate fizica (stimulator)

Adult (18-50 ani) - profilactic

Afectiuni artic. degenerative

Afectiuni cariace

Anti inflam. (anti reumatismal)

Aparat cardiovascular

Aparat resp. (afec. pulmonare)

Artroza

Asm, asm bronsic

Arteroscleroza

Avort (prevenire)

Boala Alzheimer

Boala Crohn

Bronsita

Cancer de colon

Cancer la plamani

Cancer de vezica

Cancer mamar

Celulita

Circultie sanguna (imbunatatire)

Ciroza

Colesterol (scadere)

Colica biliara

Contuzie

Coxartroza

Deficit Ca, Mg (asim., fixare)

Depresie

Dermatite, dermatoze

Discopatii

Diuretic cardiaci

Edeme

Enfizem pulmonar

Ferilitate

Fibrom uterin

Fumat

Gastrita

Glaucom

Guta

Hemoptizie

Hemoroizi

Hernie de disc

Hipertensiune arteriala

Insuficienta cardiaca

Lumbago, sciatica

Lupus-Eritematos

Menstruatii neregulate

Nervozitate

Osteoporoza

Parkinson

Poliartrita reumatodoida

Persoane in varsta - profilactic

Prostatita

Psoriazis

Rahitism

Reumatism

Sarcina

Scleroza (amiotrofica, in placi)

Silicoza

Spasmofilie

Spondiloza

Spondiloza anchilopoetica

Steatoza hepatica (grasimi in ficat) ficat gras

Sterilitate (tratament)

Stres

Tabagism

Tromboflebita

Tuberculoza (TBC)

Varice

Vase sange (fragilitate)

1-0-1

1-0-1

1-1-1

1-0-1

1-0-0

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-0-1

1-1-1

1-0-1

1-1-1

1-1-1

1-0-1

1-0-1

1-1-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-1-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-1-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1
1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

 

Studii efectuate pe eschimosi au aratat ca, in conditiile in care regimul lor alimentar este format in cea mai mare parte din produse de peste si diverse fructe de mare, frecventa bolilor cardiovasculare este mai scazuta decat la alte populatii. Totodata, s-a observat ca in alimentatia acestora, carbohidratii (glucidele) au o pondere mult mai mica decat proteinele si grasimile. In societatea moderna se consuma multe proteine si lipide iar principala cauza a mortalitatii o reprezinta bolile cardiovasculare.

Deoarece, indiferent de zona geografica, componenta de "lipide" a unei alimentatii normale este aproximativ aceeasi, s-a ajuns la concluzia ca sursa efectului protector este uleiul de peste. Este demn de remarcat faptul ca, in timp ce alimentatia eschimosilor contine peste 13% acizi grasi denumiti Omega 3 (acizi grasi nesaturati cu lanturi lungi de atomi de carbon), cea a danezilor contine doar 0,84%. La eschimosii care consuma carne de peste si foca (bogate in Omega 3), aparitia infarctului de miocard este aproximativ de 400 de ori mai mica decat in societatile civilizate. Prin consumul acestor alimente, acizii grasi Omega 3 se acumuleaza in organism in cantitati de cel putin 10 ori mai mari decat in urma alimentatiei obisnuite.

Uleiul de peste are in compozitie acizi grasi nesaturati cu lanturi lungi de atom de carbon, cei mai importanti fiind acidul eicoso-penta-enoic si acidul docoso-hexa-enoic care sunt implicati in sinteza prostaglandinelor, reglatoare a numeroase procese biochimice. Prostaglandinele sunt implicate in raspunsul imun, functionarea corespunzatoare a aparatului cardiovascular, reduc nivelul colesterolului si al trigliceridelor, impiedica agregarea trombocitara scazand astfel riscul de arteroscleroza, hipertensiune arteriala si infarct de miocard. Deoarece reduc viscuozitatea sangelui, contribuie la imbunatatirea conditiilor de circulatie sanguina, crescand aportul de oxigen al tesuturilor.

Este cunoscut faptul ca, la diabetici, riscul aparitiei bolilor cardiovasculare este de cinci ori mai mare. La eschimosi se constata un nivel scazut al lipidelor in sange si o toleranta normala la glucoza. In conditiile unui consum crescut de glucide (obisnuit in tarile occidentale), nivelul lipidelor din sange creste iar toleranta la glucoza scade, favorizand astfel aparitia diabetului.

Omega 3Cercetarile efectuate pe animale de catre medicul american David P. Rose au aratat ca acizii Omega 3 pot preveni cancerul la san (care manifesta o frecventa extrem de scazuta la eschimosi), precum si cancerul de colon (intestin gros).

In 1994, revista medicala "New England Journal of Medicine" publica un studiu ce arata ca fumatorii care consuma peste se imbolnavesc mai rar de bronsita si de emfizem pulmonar (uleiul de peste reduce inflamatia si contracareaza efectele nocive ale fumului de tigara). Autorul acestui studiu a demonstrat ca fumatorii care consuma peste manifesta un risc de a se imbolnavi de boli cronice pulmonare mult mai mic (bronsita - cu 33% mai mic, respectiv emfizem pulmonar - cu 66% mai mic).

Consumul de ulei de peste ofera sperante si celor afectati de psoriazis. Cercetatorii japonezi au administrat acid eicoso-penta-enoic pacientilor suferinzi de psoriazis, inregistrand ameliorari dupa doua-trei luni de tratament, aceste ameliorari evoluand pe toata durata tratamentului cu ulei de peste.

Deoarece acizii grasi din uleiul de peste cresc sinteza de prostaglandine si prostacicline, acestia au si efecte antiinflamatoare, acizii grasi Omega 3 fiind recomandati in tratamentul inflamatiilor cronice (afectiuni reumatismale). In aceste afectiuni, dupa cateva luni de tratament cu ulei de peste, s-a constatat ameliorarea certa a durerilor matinale.

Conform cercetarilor efectuate in domeniul nutritiei, s-a constatat ca in alimentatia stramosilor nostri, timp de 1-2 milioane de ani, acizii grasi omega 3 si omega 6, la fel de importanti si unii si ceilalti, se gaseau in acelasi raport, in timp ce in zilele noastre, datorita consumului excesiv de uleiuri vegetate si carne, nivelul acizilor grasi omega 3 a scazut de douazeci de ori. Sau, mai exact, supra-alimentatia din lumea civilizata este doar o aparenta: in realitate, o buna parte a omenirii are o carenta mai mare sau mai mica de acizi grasi omega 3, ceea ce poate cauza numeroase boli specifice civilizatiei noastre. Pe baza acestor date, in anii 1960-1970 depresia a fost asociata pentru prima data cu concentratia scazuta de acizi grasi omega 3 din sange, cand epidemi­ologii au observat ca mortalitatea crescuta ca urmare a bolilor cardiovasculare este frec­vent insotita si de depresie.

Acizii grasi Omega 3 actioneaza intareste sistemul imunitar, crescand rezistenta la infectii, virusi si bacterii. Omega 3 se mai recomanda si in unele boli ale sistemului nervos (chiar si in  caz de scleroza in placi). Administrarea uleiului de peste s-a dovedit a fi utila si in protejarea pielii. Concentratia cea mai mare in acizi grasi nesaturati Omega 3 o au somonul si heringul. din acest motiv  compania CaliVita foloseste in fabricarea Omega 3 Concentrat ulei de somon si hering.

Atentie! Acizii grasi nesaturati sunt deosebit de sensibili fata de radicalii liberi. De aceea, in paralel cu administrarea uleiului de peste (Omega 3) sau a uleiului de Primula (Evening Primrose Oil) (contine Omega 6), se recomanda consumul de preparate anti-oxidante (Protect 4 Life, Rhodiolin, Noni).

Mod de prezentare:

Un flacon de Omega 3 concentrate contine 100 de capsule gelatinoase, avand o greutate de 86,6 g.

0 capsula de Omega 3 concentrate contine:

Ulei concentrat de peste 600 mg care are in componenta:

EPA (acid eicoso-penta-enoic).............180 mg

DHA (acid docoso-hexa-enoic)............120 mg

 

Mod de administrare Omega 3 - Natural Fish Oil

Se administreaza cate 1-3 capsule pe zi de Omega 3 sau in functie de recomandari sau se coreleaza cu afectiunile din tabelul din partea superioara a acestei pagini.

 

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Omega 3 concentrate

Omega 3 concentrate

Omega 3 Concentrate produs de CaliVita contine capsule gelatinoase cu ulei de peste, bogat in acizi grasi omega 3. Cercetarile efectuate pe animale au aratat ca acizii Omega 3 pot preveni cancerul de san, precum si cel de colon si cu rezultate in depresie.

Cele mai vândute

Related Products

La început!