Nopalin - stabilizeaza glicemia

CV0105

New product

Calivita a creat produsul Nopalin, ce poate stabiliza nivelul glicemiei prin cresterea sensibilitatii organismului la insulina. Prin efectul hipoglicemiant si prin vitaminele din compozitie, nopalinul reduce complicatiile diabetului zaharat, adica retinopatia, arterioscleroza diabetica, etc...


107,69 Lei

Un flacon de Nopalin contine 200 de tablete

Nopalin - extract natural din cactusul Nopal

Nopalin poate stabiliza nivelul glicemiei prin cresterea sensibilitatii organismului la insulina. Prin efectul hipoglicemiant si prin vitaminele din compozitie, nopalinul reduce complicatiile diabetului zaharat, adica retinopatia, arterioscleroza diabetica, etc... Prin continutul bogat in aminoacizi, produsul poate determina scaderea apetitului la mancare. Nopalin este indicat si persoanelor supra-ponderale sau obeze.

Un flacon de Nopalin contine 200 de tablete, astfel o tableta de Nopalin este semnificativ mai ieftina decat alte produse asemantoare. Se administreaza 3-6 tablete de nopalin pe zi, se consuma si multe lichide

 

Afectiuni si simptome unde este indicat
Nopalin

Mod administrare Nopalin

Dimineata-Pranz-Seara

Absorbirea si arderea grasimilor

Adult (18-50 ani) - preventiv

Anti-perspirant

Aparat digestiv

Ateroscleroza

Apetit (scadere) - cura slabire

Celulita

Colesterol (scadere)

Constipatie

Diabet (reglare glicemie)

Digestie buna

Gastrita

Greata

Hematemeza

Hipoglicemie

Indigestie

Laxativ

Lipotimie

Obezitate

Steatoza hepatica (grasimi in ficat)

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-2-2

1-2-1

1-1-1

2-2-2 inainte de masa

1-1-1

1-2-1

1-1-1

1-1-1

 

Supliment natural Nopalin contine Nopal deshidratat, o substanta activa obtinuta din planta Nopal, o familie de cactus cultivata in Mexic, Chile si Italia.

Substantele biologic active din Nopal au efecte regeneratoare - reintineritoare , reglatoare si curative.

Componentele biochimice cele mai importante ai Nopalului sunt: aminoacizi (in numar de 17, dintre care 8 esentiali); vitamine (beta-caroten, vitamina C, vitaminele B1, B2, B3); minerale (Ca, Mg, Na, K, Fe) si fibre (atat solubile, precum lignina, celuloza, hemiceluloze, cat si insolubile: pectina, mucilagii, gume).

Obezitate - Ingredientele active din Nopal ajuta la prevenirea absorbtiei grasimilor si zaharurilor in exces din alimente, mentin un nivel optim al glicemiei si colesterolului sanguin, induc starea de satietate, scad apetitul la mancae, astfel ajuta la scaderea in greutate; aminoacizii participa la eliminarea fluidelor din tesuturi, diminuand retentia hidrica. Aparitia tesutului adipos este prevenita pe masura ce grasimile sunt eliminate. In cura de slabire se consuma 6 tablete de Nopalin pe zi cu multe lichide, inaite de mesele principale. Persoanele cu greutate normala sau subpoderale vor consuma 3-6 tablete de nopalin pe zi cu multe lichide, insa dupa mesele principale.

Nopalin este indicat si persoanelor supra-ponderale sau obeze.

Diabet - Nopalin stabilizeaza nivelul glicemiei prin cresterea sensibilitatii organismului la insulina. Studii experimentale au demonstrat atat la diabetici cat si la oamenii sanatosi, un efect hipoglicemiant la maximum 4-6 ore de la administrarea produsului. Puutem deci spune ca, prin efectul hipoglicemiant si prin vitaminele din compozitie, acest supliment reduce complicatiile diabetului zaharat, adica retinopatia, arterioscleroza diabetica, etc...

Nopalin este un produs naturist cu efecte sigure asupra glicemiei sanguine. Prin vitaminele, mineralele, aminoacizii si fibrele continute, detoxifiaza si tonifica ficatul si pancreasul, creste sensibilitatea la insulina a celulelor, astfel stimuleaza patrunderea glucozei din sange in interiorul celulelor, unde este utilizata ca energie. Imbunatateste digestia carbohidratilor si implicit productia de insulina, in plus determina absorbtia partiala a glucidelor din intestin. Nopalul este util si in prevenirea neuropatiei diabetice.

Hipercolesterolemie - Aminoacizii, fibrele si vitamina B3 previn conversia excesiva a glucidelor sangvine in lipide. De asemenea, prin accelerarea catabolismului lipidic, Nopalin reduce nivelul colesterolemiei, trigliceridemiei si LDL. Vitamina B3 (niacina) poate converti colesterolul LDL in forma HDL si prin aceasta reduce riscul aparitiei bolilor cardiovasculare.

Efectul anti-aterosclerotic se datoreaza aminoacizilor, fibrelor si antioxidantilor prezenti in compozitie.

Sistem digestiv - Consumul de nopalin poate reduce unele tulburari gastrointestinale, deoarece fibrele vegetale si mucilagiile protejeza mucoasa intestinala si regleaza productia de acid gastric. Nopalin asigura, in acest mod, o protectie eficienta persoanelor care consuma alimente condimentate sau urmeaza un tratament cu anti-inflamatoare. Ajuta la detoxifierea ficatului si a organismului in general.

Mucilagiul si pectina din Nopalin, impreuna cu apa, formeaza o pasta care acopera , protejeaza si curata tractul intestinal, fiind de mare ajutor in sindromul de colon iritabil. De asemenea, are efect antiinflamator si de scadere a hiperaciditatii, fiind utilizat in tratamentul gastritei si a ulcerului. Pectinele formeaza complexe cu bacteriile, determinand eliminarea lor din intestin in diaree.

Fibrele solubile si insolubile din Nopalin contribuie la absorbtia apei, asigurand o traversare mai facila a alimentelor prin tractul digestiv si un peristaltism intestinal normal, astfel trateaza constipatia.

In literatura de specialitate sunt mentionate urmatoarele rezultate obtinute in urma utilizarii cactusului Nopal:

- activarea proceselor metabolice

- reglarea functiilor gastro-intestinale, prin controlul productiei de acid gastric, reducand astfel riscul dezvoltarii ulcerelor gastrice si duodenale

- curatirea colonului

- normalizarea frecventei eliminarii si a constistentei materiilor fecale

- legarea sarurilor de acizii biliari

- imbunatatirea functiilor ficatului

- reducerea retentiei lichidelor in tesuturi

- detoxifiere

- reglarea glicemiei

- reglarea colesterolului si trigliceridelor in sange

- efect anti-oxidant

- reducerea celulitei

- reglarea greutatii corporale

Nopalin poate fi recomandat si sportivilor, pentru numarul mare de aminoacizi existenti in compozitie.

Pentru considerentele enumerate mai sus, preparatul natural Nopalin contribuie la mentinerea starii de sanatate, fiind util si in situatiile in care este perturbata homeostazia organismului.

Mod de administrare Nopalin

Se administreaza 3-6 tablete de nopalin pe zi, se consuma si multe lichide

Un flacon de Nopalin are 200 de tablete

O tableta de Nopalin contine 300 mg de tulpina uscata de Nopal

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Nopalin - stabilizeaza glicemia

Nopalin - stabilizeaza glicemia

Calivita a creat produsul Nopalin, ce poate stabiliza nivelul glicemiei prin cresterea sensibilitatii organismului la insulina. Prin efectul hipoglicemiant si prin vitaminele din compozitie, nopalinul reduce complicatiile diabetului zaharat, adica retinopatia, arterioscleroza diabetica, etc...

Cele mai vândute

Related Products

La început!