ImmunAid - creste imunitatea

CV0125

New product

Scaderea capacitatii de aparare a organismului (imunitatea) este deseori trecuta cu vederea sau subevaluata, desi aceasta indica o predispozitie a organismului spre unele boli. ImmunAid accelereaza inmultirea si activitatea limfocitelor. Sarcina limfocitelor este de a recunoaste intrusii din organism si de a-i anihila, limfocitele fiind soldatii sistemului de aparare a organismului.


149,60 Lei

Un flacon de ImmunAid contine 180 de tablete.

Functionarea sistemului imunitar este esentiala pentru mentinerea starii de sanatate si functionare corespunzatoare a organismului. Functionarea necorespunzatoare a sistemului imunitar poate favoriza si aparitia unor boli autoimune sau tumorale.

Daca avem probleme cu o infectie, frecvent medicii ne recomanda antibiotice, insa bacteriile si virusii se adapteaza repede si devin rezistente la antibiotice. De asemenea, pot aparea efecte secundare, precum perturbarea florei intestinale normale, ceea ce poate crea si alte neplaceri, precum: inmultirea unor specii de fungi (Candida), tulburari digestive sau de absorbtie, perturbari in asimilarea vitaminelor din complexul B, etc. Solutia consta in prevenirea imbolnavirilor, stimularea functionarii sistemului imunitar printr-un stil de viata corespunzator si consumarea unor preparate naturale si suplimente nutritive. ImmunAid ajuta si intareste sistemul imunitar, astfel inca imunitatea naturala sa poata face fata oricei provocari.

Un flacon de ImmunAid contine 180 de tablete. Se administreaza 3 capsule de ImunAid zilnic, dimineata, la pranz si seara, sau dupa sfatul medicului.

Afectiuni si simptome unde este indicat
ImmunAid

Mod administrare ImmunAid

Dimineata-Pranz-Seara

Alergie

Amigdalita

Antiviral

Aparat cardiovascular

Aparat urinar

Aparat resp. (af. pulmonare)

Bronsita

Gripa, guturai, raceala, viroze

Gust, simt (combatere probleme)

Guta

Imunitate scazuta

Infectii (prevenire)

Miros (pierdere)

Oboseala

Plagi (vindecare)

Rinita alergica

Sinuzita

SIDA (tratament adjuvant)

Veruci vulgare

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-0

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-2-1

O raceala, o gripa sau mica infectie nu pare o problema care sa te preocupe prea mult. Si totusi chiar si o boala aparent nesemnificativa ar trebui sa ne atraga atentia asupra faptului ca sistemul nostru imunitar nu functioneaza corespunztor. Si, in cazul in care scade capacitatea de aparare a organismului, deveniti mai receptiv la infectiile cauzate de diferiti agenti patogeni - virusuri, bacterii, fungi, paraziti.

ImmunAid ajuta si intareste sistemul imunitar, astfel inca imunitatea naturala sa poata face fata oricei provocari.

ImmunAid accelereaza inmultirea si activitatea limfocitelor. Sarcina limfocitelor este de a recunoaste intrusii din organism si de a-i anihila, limfocitele fiind soldatii sistemului de aparare a organismului.

Principala componenta a produsului ImmunAid este planta cunoscuta in botanica sub denumirea de Uncaria Tomentosa (Gheara matii). Aceasta planta isi are originea in padurile ploioase ale Muntilor Anzi din America de Sud si mai ales din Peru, dar poate fi gasita si in Columbia, Ecuador, Venezuela, Costa Rica, Guatemala si Panama. 

"Gheara matei" este utilizata in Peru si Europa de la inceputul anilor '90 ca alternativa naturala la tratamentele pentru diferite boli cu care organismul lupta greu, precum si pentru stimularea sistemului imunitar. Dr. Julian Whitaker publica lucrari in care mentioneaza ca "gheara matei" este un imunostimulent deosebit, dar are un rol important si in buna functionare a aparatului cardiovascular.

Uncaria Tomentosa contine numeroase substante active cu actiuni benefice asupra sanatatii. O parte dintre acestea au proprietati antioxidante care impiedica actiunea distructiva a radicalilor liberi si incetinesc procesele de imbatranire. Diferiti alcaloizi cresc actiunea limfocitelor impotriva agentilor patogeni.

In mare parte, substantele active ale acesteia au fost identificate de stiinta moderna, astfel incat mecanismul lor de actiune este cunoscut. Aceasta este considerata de stiinta momderna unul dintre fortifiantii cei mai eficienti ai sistemului imunitar. Accelereaza inmultirea limfocitelor si creste activitatea acestora. Sarcina limfocitelor este de a recunoaste intrusii din organism si de a-i anihila. Actioneaza atat impotriva celulelor non-self (straine organismului), cat si a celulelor self (celule proprii bolnave sau degenerate). In Europa, gheara matei a ajuns in centrul atentiei tocmai datorita efectelor sale anti-tumorale.

Exista doua specii de Uncaria: Tomentosa si Guianensis. Ambele ajung la peste 30 de m inaltime. Uncaria Tomentosa are insa flori mici, alb-galbui, in timp ce Uncaria Guianensis are flori de un rosu-portocaliu si ceva mai mari. Ambele specii au o traditie indelungata in folosirea lor ca remediu de catre populatia indigena. Nu este, deci, deloc surprinzator ca, in ultimele decenii, Uncaria a reusit sa atraga si atentia cercetatorilor.

Stiinta moderna a actualizat proprietatile cunoscute de mii de ani ale plantei Uncaria (denumita popular si Gheara Matei). Primele cercetari privind compozitia si efectele benefice ale acestei plante a padurilor tropicale se leaga de numele lui Klaus Keplinger din Innsbruck, Austria, ale carui cercetari au fost incepute in anii '70. Din "gheara matei", "vita de vie" a padurilor tropicale, in perioada anilor '70-'80 s-au obtinut numeroase extracte; au fost patentate patru proceduri pentru extractia alcaloizilor oxindolici din aceasta, fiind observata actiunea imunostimulatoare a alcaloizilor oxindolici.

Cercetarile lui Keplinger au fast continuate de oameni de stiinta din Spania, Franta, Germania si Peru, care au confirmat actiunea imunostimulatoare a alcaloizilor obtinuti din lujerul si radacina plantei.

A doua componenta a produsului Immunaid este Zincul, un mineral esential care se gaseste (sau ar trebui sa se gaseasca) in aproape fiecare celula a organismului uman. Zincul stimuleaza activitatea a aproape 100 de enzime, substante ce sustin reactiile biochimice din organism. Sprijina sanatatea sistemului imunitar, este necesar pentru o vindecare rapida a ranilor, pastreaza acute simturile gustului si mirosului, este necesar pentru sinteza ADN-ului. De asemenea, ajuta la cresterea si dezvoltarea din timpul sarcinii, copilariei si adolescentei. Cu cat cantitatea de zinc din organism este mai mica, cu atat sistemul imunitar este mai slabit. Iar una din consecinte este vulnerabilitatea fata de infectii si diferiti agenti patogeni, in general. Suplimentul natural de Zinc dintr-o capsula de preparat Immunaid creste efectul imunostimulator al extractului de Uncaria.

Un alt produs deosebit ce stimuleaza imunitate este Vir Ago de la Calivita.

Mod de administrare ImmunAid

Un flacon de ImmunAid contine 180 de tablete. Se administreaza 3 capsule de ImunAid zilnic, dimineata, la pranz si seara, sau dupa sfatul medicului.

O tableta de ImmunAid contine:

Pulbere de Uncaria .... 400 mg

Zinc ........................ 6 mg

Alte ingrediente: gelatina, microcristale de celuloza, stearat de magneziu
Calorii ......................< 0,1 kj
Proteine .................. 0 g
Carbohidrati ............ < 1 g
Grasimi .................... 10 g 

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

ImmunAid - creste imunitatea

ImmunAid - creste imunitatea

Scaderea capacitatii de aparare a organismului (imunitatea) este deseori trecuta cu vederea sau subevaluata, desi aceasta indica o predispozitie a organismului spre unele boli. ImmunAid accelereaza inmultirea si activitatea limfocitelor. Sarcina limfocitelor este de a recunoaste intrusii din organism si de a-i anihila, limfocitele fiind soldatii sistemului de aparare a organismului.

Cele mai vândute

Related Products

La început!