Garlic MAX - antibiotic si detoxifiant din usturoi si patrunjel

PN0113

New product

Produsul Garlic Caps with Extra Parsley capsule ce contin usturoi si patrunjel - o combinatie eficienta utilizata in medicina traditionala - cu o larga gama de efecte purificatoare. Deoarece se prezinta sub forma de capsule, ofera toate beneficiile usturoiului, dar fara efectele nedorite ale usturoiului proaspat (miros neplacut, arsuri gastrice).


68,20 Lei

Produsul Garlic Caps de la Calivita are la baza usturoi si patrunjel. Atat usturoiul cat si patrunjelul sunt foarte cunoscute si utilizate si in medicina populara, produsul Garlic Caps pastrand toate aceste calitati intr-un dozaj bine analizat.

Un flacon de Garlic Caps with Extra Parsley contine 100 de capsule. Se administreaza 2-4 capsule de Garlic Caps pe zi in functie de recomandari.  

Afectiuni si simptome unde este indicat
Garlic Caps with Extra Parsley

Mod administrare Garlic Caps

Dimineata-Pranz-Seara

Adenom de prostata

Afectiuni cardiovasculare

Afte

Amigdalita

Antibacterian

Efect Antibiotic

Antipiretic

Antiseptic intestinal

Antiseptic pulmonar

Antispastic

Aparat cardiovascular

Aparat respirator

Apetit (crestere)

Ateroscleroza

Bronsita

Candidoza

Circulatie sanguina - imbunatatire

Calculi biliari

Calculi renali

Ciroza

Cistita

Colesterol (scadere)

Colica biliara

Colica renala

Dermatite, dermatoze

Detoxifiere

Diuretic in af. renale/prostata

Diuretic cardiaci

Dureri de gat

Edeme

Emfizem pulmonar

Expectorant

Faringita

Febra

Furunculoza

Giardia

Glaucom

Gripa, guturai, raceala, viroze

Hipertensiune arteriala

Infarct miocardic (prevenire)

Infectii urinare

Laringita

Malabsorbtie intestinala

Mancarimi de piele

Nicturie

Parazitoza intestinala

Parodontoza

Persoane in varsta - preventiv

Raguseala

Sinuzita

Trombofeblita

Tuberculoza

Tuse

Vaginita

Zona Zoster

1-0-1

1-0-1

0-1-1

0-1-1

1-1-1 lunar primele 15zile din 30 pana
la terminarea flaconului

1-1-1

1-0-1

1-0-1

1-1-1

1-0-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-0-1

1-1-1

1-1-1

1-1-0, dupa masa

1-0-1

1-1-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-0-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1 lunar primele 15zile din 30 pana
la terminarea flaconului

1-0-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

0-1-1 in timpul mesei

1-1-0

0-1-1

1-1-1 lunar primele 15zile din 30 pana
la terminarea flaconului

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

Preparatul Garlic Caps este realizat cu tehnici moderne ce pastreaza efectul curativ al usturolului, cunoscut de milenii in medicina populara, eliminand in acelasi timp neplacerile cauzate de mirosul patrunzator caracteristic, precum si arsurile gastro-esofagiene provocate de consumul plantei in stare cruda.

Usturoiul, este o planta cu multiple calitati terapeutice cunoscute din vechime, are o serie de efecte benefice pentru organismul uman. Pe langa efectul deosebit pe care il are in buna functionare a sistemului cardiovascular, usturoiul poseda si un putemic efect antibiotic, contribuie la procesul de digestie si ofera protectie fata de agentii cancerigeni.

Aceste efecte ale usturoiului se datoreaza celor peste 200 de substante active pe care le contine: vitamine, minerale, aminoacizi, enzime. Deosebit de activi sunt cei 70 de compusi ce au in structura lor sulf. Principalul component activ al usturoiului este alicina, substanta cu un puternic efect antibiotic. Acest compus rezulta in urma actiunii unei enzime - alinaza - asupra alinei din compozitia plantei. Dintre toate speciile de usturoi cultivate pe intreaga planeta, merita amintit usturoiul chinezesc care contine alina in concentratia cea mai mare. De asemenea, este demn de remarcat si continutul semnificativ de selenium al usturoiului chinezesc.

Usturoiul este un excelent detoxifiant, sudorific, expectorant, tonic, antibiotic si antispastic. Accelereaza epitelizarea si vindecarea ranilor. Este util in unele pneumopatii, iar, datorita efectului antibiotic natural, este indicat in tratamentul virozelor, precum si in tratarea bronsitelor si traheitelor. Acest efect al usturoiului este cunoscut inca din Evul Mediu, cand era folosit de preotii francezi pentru impiedicarea raspandirii epidemiei de ciuma. Astazi este dovedit ca usturoiul are atat un efect antibiotic impotriva unor microorganisme, cum ar fi Stafilococul, E-Coli, Proteus-Pseudomonas, virusul herpetic, Candida Albicans, cat si un efect antihelminitic. 

Chiar si documente dintre cele mai vechi amintesc de proprietatile terapeutice ale usturoiului. De exemplu, constructorii de piramide din Egiptul antic consumau usturoi, ceapa si ridichi pentru prevenirea bolilor contagioase. In legiunile romane se folseau cantitati insemnate de usturoi in alimentatie. In acele vremuri usturoiul era utilizat pentru tratarea a peste 60 de boli. Medicina populara recomanda usturoiul mai ales in cazuri de hipertensiune si obezitate.

Efectele asupra aparatului cardiovascular constau in combaterea tahicardiei si spasmelor arterelor coronare raspunzatoare de producerea crizelor de angina si a infarctului de miocard, imbunatatind astfel performanta cardiaca. De asemenea, usturoiul previne formarea cheagurilor si a trombozei arteriale.

Cercetarile au demonstrat ca utilizarea regulata a usturoiului in alimentatie constituie una din cele mai eficiente metode de profilaxie si tratament ale arterosclerozei. Reduce nivelul lipoproteinelor cu densitate mica (LDL) raspunzatoare de formarea ateroamelor si contribuie, in acelasi timp, la sporirea cantitatii de lipoproteine cu densitate crescuta (HDL), care au efect protector fata de ateroscleroza. De asemenea, au fost dovedite si efectele vasodilatatoare si hipotensoare ale usturoiului. Efectele vasodilatatoare ale usturoiului se manifesta mai ales la nivelul arterelor periferice (cerebrale, retiniene, ale membrelor inferioare). Din aceasta cauza poate ameliora durerile de cap si claudicatia intermitenta. Avand acelasi efect si asupra vaselor sangvine ale intestinelor, usturoiul poate fi un  ajutor de nadejde si pentru cei cu dereglari functionale ale aparatului digestiv.

In revista americana de specialitate, "Journal of the National Cancer Institute",  au aparut studii care demonstreaza efectul anti-cancerigenic net al usturoiului. Oamenii care consuma cantitati insemnate de usturoi si ceapa prezinta un risc foarte scazut de aparitie a cancerului gastric, de piele sau de colon.

Patrunjelul este cealalta planta importanta inclusa in produsul Garlic Caps, patrunjelul este cunoscut pentru efectul sau diuretic. Pentru aceasta, medicina populara il utilizeaza sub forma de ceai pentru stimularea functiilor care tin de aparatul renal, eliminarea calculilor de la nivelul rinichilor, tratarea cistitelor. De asemenea, imbunatateste digestia, creste pofta de mancare si combate durerile gastrice. Se mai foloseste ca antispastic si calmant al tusei. Consumul patrunjelului contribuie cu succes la oprirea formarii si la eliminarea calculilor urinari si biliari. 

Ştiţi câtă putere de viaţă poate exista într-o plantă obişnuită?Usturoi şi pătrunjel - o combinaţie eficientă utilizată în medicina tradiţională - cu o largă gamă de efecte purificatoare. Deoarece se prezintă sub formă de capsule, oferă toate beneficiile usturoiului, dar fără efectele nedorite ale usturoiului proaspăt (miros neplăcut, arsuri gastrice).

Un flacon de Garlic Caps with Extra Parsley contine 100 de capsule gelatinoase. Se administreaza 2-4 capsule de Garlic Caps pe zi in functie de recomandari.

O capsula de Garlic Caps with Extra Parsley contine:

Extract inodor de usturoi (Allium sativum...........................350 mg
Extract de patrunjel (Petroselium crispus...........................250 mg

De retinut despre Garlic Caps:

- Preparatele cu usturoi se vor consuma intotdeauna cu multe lichide sau fructe.

  • - Persoanele cu tulburari de coagulare si femeile gravide trebuie sa consulte medicul curant inainte de administrare, deoarece acest produs favorizeaza sangerarile.
  • - Unele persoane sunt alergice la usturoi si de aceea consumul de preparate pe baza de usturoi sau simpla atingere a acestei plante poate provoca dermatita alergica.
  • - Mamele care alapteaza vor evita si ele consumul de extract de usturoi datorita diareei pe care o pot provoca sugarilor.
  • - Deoarece favorizeaza sangerarile, produsele cu continut de patrunjel nu se recomanda femeilor gravide. In caz de nefrita acuta si cronica, nu se recomanda, datorita proprietatilor sale diuretice.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Garlic MAX - antibiotic si detoxifiant din usturoi si patrunjel

Garlic MAX - antibiotic si detoxifiant din usturoi si patrunjel

Produsul Garlic Caps with Extra Parsley capsule ce contin usturoi si patrunjel - o combinatie eficienta utilizata in medicina traditionala - cu o larga gama de efecte purificatoare. Deoarece se prezinta sub forma de capsule, ofera toate beneficiile usturoiului, dar fara efectele nedorite ale usturoiului proaspat (miros neplacut, arsuri gastrice).

Cele mai vândute

Related Products

La început!