qProtect - puterea Ginkgo Biloba

FL0024

New product

Frunzele si semintele de Ginko Biloba erau recomandate de catre medicina populara chineza in primul rand pentru imbunatatirea circulatiei sanguine periferice si a celei cerebrale si in cazurile de astm bronsic si alte afectiuni bronho-pulmonare. Suplimentul nutritiv Protect 4 Life a fost redenumit in qProtect.


43,89 Lei

qProtect

qProtect este noua denimire a vechiului produs Protect 4Life

Principalul ingredient al produsului qProtect este Ginkgo Biloba, cel mai batran copac din istoria planetei noastre. Se stie ca, pe langa proprietatile antioxidante, acesta influenteaza benefic functiile organismului in nenumarate moduri. De asemenea, acest supliment nutritiv contine vitamine si oligoelemente.

qProtect este un vasodilatator periferic cu extract de Gingo Biloba. Dintre rezultatele cercetărilor legate de gingo, aspectul cel mai recent şi poate cel mai interesant s-a constatat în decursul tratamentului unei forme de impotenta. Stiinta medicala contemporana recunoaste efectele profilactice si curative remarcabile ale arborelui Ginkgo.

Un flacon de qProtect are 90 de tablete Se administreaza cate 1-2 tablete de qProtect sau conform recomadarilor.

Afectiuni si simptome unde este indicat
qProtect

Mod administrareqProtect

Dimineata-Pranz-Seara

Accident vascular - preventiv

Accident vascular - tratament de la a 21-a zi de la instalare

Acufene

Adolescent 14-18 ani - preventiv

Adult (18-50 ani) - preventiv

Afectiuni cardiace

Alergie

Ameteala

Angina pectorala

Antioxidant

Antiseptic pulmonar

Aparat cardiovascular

Aparat respirator

Crestere Apetit sexual

Ateriopatie obliterana

Atentie

Ateroscleroza maculara (la ochi)

Avort - prevenire

Boala Alzheimer

Boala Bilebrand

Calmant pentru dureri

Cardiopatie ischemica

Cataracta

Carcei

Circulatie sanguina (imbunatatire)

Comotie cerebrala (prevenire)

Crampe musculare

Degeraturi

Exoftalmie

Fertilitate

Hemoroizi

Hipertensiune arteriala

Hipertiroidie

Hipotiroidie

Impotenta, erectie slaba

Prevenire Infarct miocardic

Insuficienta cardiaca

Crestere coeficient de Inteligenta

Intoxicatie cu gaze esap. si fum

Lipotimie

Memorie (imbunatatire)

Menstrautii neregulate

Migrene

Oboseala

Persoana in varsta - preventiv

Picioare reci

Plagi (vindecare)

Polineuropatii

Pre si postoperator

Rinita alergica

Spondiloza

Senilitate (tratament)

Trombofeblita

Ulcer varicos

Varice

Vasodilatator

Vedere (tulburari)

Zona Zoster

1-1-0

2-1-0

2-1-0

1-0-0

1-1-0

1-1-0

1-0-0

1-0-1

1-1-1

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

2-1-0

1-1-0

2 tablete la nevoie

1-1-0

1-1-0

1-1-0

2-1-0 10 zile, apoi 1-1-0 ->

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

2-1-0

1-1-0

1-1-0

1-0-1

1-0-0

1-1-0

2 tablete la nevoie

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

2-1-0

2-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

In zilele noastre, extractul de Ginkgo este unul dintre medicamentele naturiste cele mai cunoscute in Europa. In anul 1988, s-au eliberat, numai in Germania, peste 5 milioane de retete pentru tratamente cu Ginkgo. Cercetatorii considera ca efectele terapeutice ale acestei plante se datoresc, in principal, continutului deosebit de mare de flavonoide cu actiune antio­xidanta extrem de puternica.

Stravechiul arbore dioic denumit Ginkgo Biloba face parte din familia Gincoaceelor, una din cele mai vechi familii de arbori din istoria planetei noastre. Arborele Ginkgo Biloba traia si acum 200 de milioane de ani, pe vremea dinozaurilor si, din era tertiara pana azi, a ramas aproape neschimbat, putand fi considerat, pe drept cuvant, o "fosila vie" cu o capacitate exceptionala de regenerare si supravietuire. Un exemplar poate trai chiar si o mie de ani.

Frunzele si semintele de Gincgo Biloba, au fost folosite inca din antichitate de catre medicina populara chineza pentru tratarea astmului, a diverselor afectiuni bronsice si pulmonare, precum si pentru imbunatatirea circulatiei sanguine periferice si a celei cerebrale.

Stiinta medicala moderna a recunoscut efectele profilactice si terapeutice remarcabile ale arborelui Ginkgo Biloba. In zilele noastre, extractul de Ginkgo este unul dintre medicamentele naturiste cele mai cunoscute in Europa. Cercetatorii considera ca efectele terapeutice ale acestei plante se datoreaza, in principal, continutului deosebit de mare de flavonoide cu actiune antioxidanta extrem de puternica. Frunzele sale contin, printre altele, diferite flavonoide, precum: chempferol, quercitina, izoramnetina, proantocianidine, terpene neflavonoide, bilobalid, ginkgolid A, B si C, lignani, uleiuri eterice si acizi taninici. Produsul natural qProtect are la baza extract de Ginkgo Biloba.

Extractul de Ginkgo contribuie la optimizarea functiei cerebrale (mai ales cresterea capacitatii de memorare), are efecte pozitive in stari depresive si anxioase, precum si in combaterea migrenelor. Se poate utiliza cu succes in bolile alergice, astm, boala Alzheimer si in unele afectiuni cardiovasculare. Are efect antitrombotic si normalizeaza tensiunea arteriala. Se poate utiliza eficient in tratamentul bolilor renale si hepatice, bolilor inflamatorii, impotentei, tulburarilor de auz (tinitus, presbiacuzia), tulburirilor de vedere, a ametelilor (crizelor vertiginoase). Intensifica utilizarea glucozei in organism si din aceasta cauza poate fi util in tratamentul diabetului.

qProtectDatorita faptului ca imbunitateste circulatia sanguina, utilizarea extractului de Ginkgo din qProtect (Protect  4Life), amelioreaza simptomele ce apar o data cu imbatranirea, creste capacitatea de munca, accelereaza cicatrizarea ranilor, este util in tratamentul tromboflebitelor, hemoroizilor si in mentinerea integritatii tegumentelor. S-au raportat recent rezultate interesante in terapia unor tipuri de impotenta. Conform relatarilor publicate in "The Journal of Urology" (Sikora, Sohm si Deutz, 1989), s-au administrat zilnic cate 60 mg extract de Ginkgo, timp de 6 luni, unui numar de 60 de bolnavi cu impotenta cauzata de insuficienta circulatiei arteriale peniene. La sfaritul tratamentului, 50% dintre cei in cauza si-au redobandit capacitatea de erectie, iar la 45% dintre ceilalti bolnavi s-au constatat ameliorari in circulatia arteriala a penisului.

Cercetatorul Amanda McQuade, specialist in plante medicinale, a facut numeroase studii pe varstnici cu boli mintale. Dupa un tratament de opt saptamani cu Ginkgo au aparut semne certe de ameliorare, fara efecte secundare, obisnuinta sau dependenta, cum se intampla in cazul altor tratamente. Chiar si o cantitate de 600 mg, administrata o singura data unor bolnavi mai tineri, nu a avut nici un efect secundar si a dus la ameliorarea semnificativa a capacitatii de memorare. Demn de amintit este si faptul ca in timp ce efectele pozitive ale utilizarii extractului Ginkgo in terapia diverselor boli au fost extrem de numeroase, practic nu s-au constatat nici un tel de efecte secundare.

Intr-un studiu publicat in 1991 se relateaza ca administrarea zilnica, timp de 12 saptamani, a 150 mg de extract de Ginkgo, la un numar de 303 persoane cu tulburari de circulatie sanguina cerebrala a determinat ameliorarea simptomelor in 71 % din cazuri. S-au redus considerabil si alte simptome: oboseala, ametelile, migrenele, starile depresive, irascibilitatea, tulburarile de memorie si de concentrare, etc.

In anul 1989, la mai multe institute de cercetare si spitale s-au desfasurat studii privind efectele administrarii extractului de Ginkgo (din compozitia Protect 4 Life). In aceste studii de anvergura au fast cuprinsi 8.505 bolnavi. Dupa sase luni de tratament, efectele secundare au aparut numai la 33 de bolnavi (0,4%) si au constat in manifestari digestive minore si de durata scurta. Prin urmare, consumul de Ginkgo nu prezinta, practic, nici un pericol.

S-a demonstrat ca eficienta cea mai mare o are extractul de Ginkgo Biloba care cuprinde flavonoglicozide in proportie standardizata de 24%. In cazul preparatelor moderne, 10% din flavonoglicozide este reprezentata de quercitina.

Cercetatorii din laboratoarele CaliVita au creat o serie de produse ce au in compozitie Ginkgo Biloba: qProtect, Ginkgo XC, Senior Formula si Mega qProtect.

Atentie!

Consumul in cantitati mari  de qProtect timp indelungat poate determina efecte secundare ca: dermatite, senzatie de neliniste, insomnii, diaree, varsaturi.

Un flacon de qProtect contine 90 de tablete. Se administreaza cate 1-3 tablete de Protect 4 Life conform recomadarilor.

O tableta de qProtect  contine:

- Frunze de Ginkgo Biloba  50 mg

- Beta-caroten 3000 UI

- Vitamina C 60 mg

- Vitamina E 10 UI

- Seleniu 20 mcg

Protect 4Life a capatat un nou nume qProtect si este un ajutor de nadejde al inimii tale creat in laboratoarele 4 Life.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

qProtect - puterea Ginkgo Biloba

qProtect - puterea Ginkgo Biloba

Frunzele si semintele de Ginko Biloba erau recomandate de catre medicina populara chineza in primul rand pentru imbunatatirea circulatiei sanguine periferice si a celei cerebrale si in cazurile de astm bronsic si alte afectiuni bronho-pulmonare. Suplimentul nutritiv Protect 4 Life a fost redenumit in qProtect.

Cele mai vândute

Related Products

La început!