Coenzyme Q10

FL0006

New product

Coenzima Q10 (cunsoscuta si sub numele de ubichinona) este o substanta prezenta in toate celulele organismului, de o mare importanta in procesul de alimentare cu energie a celulelor, indispensabila desfasurarii normale a proceselor biologice si biochimice si a carei carenta poate genera dereglari in reactiile de oxido-reducere ce se desfasoara la nivel celular.

This product is no longer in stock


83,60 Lei

Suplimentul Coenzyme Q10 nu se mai fabrica, a fost inlocuit cu o alta gama de produse superioare ce contin coenzima Q10

- Super Co Q10 Plus

- Sublingual CoQ10 cu aroma de lamaie

Mega CoQ10 PLUS

Resveratrol Plus (20 mg)

 

Produsul naturist Coenzyme Q10 II contine Coenzima Q10 (cunoscuta sub numele de ubichinona) este o substanta asemanatoare vitaminei E, dar cu proprietati antioxidante mai puternice. Actionand pe post de catalizator in accelerarea si reglarea reactiilor biochimice, coenzima Q10 este esentiala pentru functionarea normala a acestor procese in organism. Deficienta de Coenzima Q10 in organism poate conduce la dezechilibru energetic si la diferite disfunctii. Un deficit de doar 25% a nivelelor de coenzima Q10 poate declansa aparitia unei serii intregi de boli. Coenzima Q10 este sintetizata de organism, dar producerea acesteia scade dupa varsta de 30 de ani. De aceea suplimentarea cu coenzima Q10 este importanta pentru persoanele peste 30 de ani.

Un flacon de Coenzima Q10 contine 90 de capsule. Se administreaza ca supliment alimentar, 1-3 capsule de Coenzima Q10 pe zi sau conform recomandarilor.

Coenzima Q10 de cea mai buna calitate se poate procura prin reteaua de distributie CaliVita.

Atunci cand deficitul de Coenzima Q10 este mai ridicat, se recomanda admninistrarea produsului Calivita Super Co Q10 Plus deoarece are o concentratie dubla de Coenzima Q10

 

Afectiuni si simptome unde este indicat
Coenzima Q10

Mod administrare Coenzima Q10

Dimineata-Pranz-Seara

Adult (18-50 ani) - preventiv

Afectiuni cardiace

Angina pectorala

Antioxidant

Aparat cardiovascular

Aritmie cardiaca

Arteriopatie obliterana

Ateroscleroza

Batranete

Boala Alzheimer

Cancer de colon

Cardiopatie ischemica

Circulatie sanguina (imbunat.)

Degeraturi

Epilepsie

Gingii sanatoase

Hipertensiune arteriala

Infarct miocardic (prevenire)

Insuficienta cardiaca

Imbatranire tesuturi (intarz.)

Leucemie

Lupus eritematus

Mialgii (dureri musculare)

Miopie

Nevralgie

Nervozitate

Oxigenare organism

Parodontoza

Parkinson

Persoana in varsta - preventiv

Plagi (vindecare)

Pre si postoperator

Riduri (diminuare)

Schizofrenie

Scleroza (amiotrofica, in placi)

Senilitate (dementa senila)

Sida (tratament adjuvant)

Ulcer varicos

Vase sange (fragilitate)

Zona Zoster

1-1-0

1-1-0

1-1-1

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-1

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-0-1

1-1-0

3-3-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

2-2-2

1-1-0

1-1-0

1-1-0

Coenzima Q10 (Ubichinona, CoQ10) este o substanta prezenta in toate celulele organismului si este indispensabila desfasurarii norrnale a proceselor biologice si biochimice, datorita rolului major detinut in transportul energiei necesare celulelor. Carenta de Coenzima Q10 genereaza dereglari in procesele de oxido-reducere ce se desfasoara la nivel celular si cauzeaza astfel tulburari dintre cele mai diverse in functionarea organismului. Acest lucru se intampla chiar si atunci cand cantitatea de Coenzima Q10 scade cu numai 25% fata de normal. In cazul in care organismul nu dispune de necesarul de coenzima, apar semnele insufucientei cardiace, hipertensiunii si ale altor numeroase boli.

Coenzima Q10 este sintetizata in organism in cantitatea necesara pentru functionarea normala a celulelor pana la varsta de 30 de ani. In paralel cu procesul imbatranirii scade si cantitatea de Coenzima Q10 din organism, impunadu-se suplimentarea ei prin hrana si respectiv prin utilizarea suplimentelor naturale. Coenzima Q10 este o substanta asemanatoare vitaminelor. Structura sa aminteste de cea a specifica vitamina E, insa efectul antioxidant este mult mai puternic. Din punct de vedere biochimic, Coenzima Q10 are rol reglator in procesul de generare a energiei ce se desfasoara la nivelul mitocondriilor, acele centrale minuscule ale celulelor unde se sintetizeaza moleculele de acid adenozintrifosforic, combustibilul cu cea mai mare incarcatura de energie produs de organismul uman.

Se recomanda administrarea de Coenzima Q10 si in cazuri de oboseala, apatie, scaderea contractilitatii miocardului. In Japonia, Coenzima Q10 este utilizata atat in tratamentul bolilor cardiovasculare, dar si pentru fortificarea sistemului imunitar. De asemenea, cercetatorii japonezi au ajuns la concluzia ca ubichinona poate favoriza si vindecarea ulcerului duodenal.

Coenzima Q10 a dovedit proprietati curative si in afectiunile aparatului respirator, in astmul bronsic si diverse alergii, precum si in psihiatrie, cu precadere in tratamentul schizofteniei si al bolii Alzheimer. S-au obtinut rezultate incurajatoare si in incetinirea procesului de imbatranire, combaterea obezitatii si a infectiilor provocate de Candida Albicans, in tratamentul sclerozei multiple, al diabetului si al unor afectiuni dentare. Cercetarile efectuate la New England Institute au dovedit efecienta Coenzima Q10 in reducerea mortalitatii prin cancer si leucemie si in reducerea efectelor secundare ale chimioterapicelor ce se administreza in aceste boli. De asemenea, s-a evidentiat si potentialul rol favorabil al acestei substante in tratamentul SIDA, prin stimularea si intarirea sistemului imunitar. Revista saptamanala "AIDS Weekly" a publicat la sfarsitul anului 1994 parerile unor cercetatori canadieni, conform carora consumul Coenzima Q10 incetineste procesul de moarte programata a celulelor (apoptosis) aflat in stransa legatura cu bolilele degenerative si SIDA.

Exista 10 tipuri obisnuite de Coenzima Q, dar dintre ele, numai Coenzima Q10 face parte din structura celulelor umane. Alimentele cele mai bogate in aceasta substanta sunt: somonul, macroul, inima si ficatul de bovine. Este cunoscut faptul ca in cazul diverselor afectiuni ale miocardului, (cardiomiopatii), rata de supravietuire peste cinci ani este foarte mica in absenta unui transplant de inima care este deosebit de costisitor (in SUA costul operatiei se ridica la 150.000 $). Din fericire, astazi exista o solutie alternativa: in SUA Coenzima Q10 se afla acum pe rafturile magazinului alimentar de la coltul strazii, iar in Romania, desi foarte putini oameni cunosc efectele terapeutice ale acestei substante, Coenzima Q10 de cea mai buna calitate se poate procura prin reteaua de distributie CaliVita. Uneori si specialistii dovedesc lacune semnificative in ceea ce priveste Coenzima Q10, in contextul in care numeroase cercetari internationale au dovedit cu prisosinta eficacitatea utilizarii acestui supliment natural.

In reteaua CaliVita exista 4 produse diferite ce contin coenzima Q 10:

 

- Coenzyme Q10 - contine Coenzima Q10 - 10 mg

- Super Co Q10 Plus - contine Coenzima Q10 in concentratie dubla fata de Coenzyme Q10 si anume 20 mg

- Sublingual CoQ10 with natural lemon flavor - coenzima Q10 sublingual cu aroma naturala de lamaie, se absoarbe mult mai rapid si eficient, datorita faptului ca nu se inghite ci se tine sub limba.

- Resveratrol Plus contine pe langa importantul antioxidant Resveratrol si  20 mg de Coenzima Q10.

Un flacon de Coenzima Q10 contine 90 de capsule

O capsula de Coenzima Q10 contine:
- Ubichinona (Coenzima Q10) 10 mg
- Vitamina E 10 UI (10 mg)
- Beta-caroten 1000 UI (6000 mcg)
- Seleniu 10 mcg

Alte ingrediente: făină de orez; gelifiant, gelatină, stabilizator, stearat de magneziu. Variaţia ingredientelor +/- 5%

Mod de administrare: se administreaza ca supliment alimentar, 1-3 capsule de Coenzima Q10  pe zi sau conform recomandarilor.

De retinut!

  • - Femeile gravide si mamele care alapteaza trebuie sa consulte medicul curant inainte de a incepe consumul de Coenzima Q10.
  • - Produsul Coenzima Q10 trebuie ferit de sursele de lumina si caldura. La temperaturi de peste 35 grade Coenzima Q10 pura isi pierde partial calitatile.
  • - Super Co Q10 Plus este de 2 ori mai concentrata in ubichinona decat Conezyme Q 10, de aceea se recomanda doza mai mica pentru acelasi efect.
  • - Nu se cunosc efecte secundare datorate consumului de Coenzima Q10, insa dupa un flacon trebuie facuta o pauza de cateva sapatamani si numai dupa aceea reluata cura de Coenzima Q 10 in cazul in care aceasta reluare se doreste sau se impune.
  • - Efectul consumului de Coenzima Q10 incepe sa se manifeste doar dupa o perioada de timp de cateva saptamani. Exceptie fac cazurile in care deficitul de Coenzima Q10 este sever, in acest caz efectul terapeutic putand aparea chiar in primele zile de tratament. In aceste cazuri se recomanda administrarea zilnica permanenta a unei doze de intretinere de 10-30 mg pentru a preveni instalarea simptomatologiei induse de carenta acestei substante.

 

 

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Coenzyme Q10

Coenzyme Q10

Coenzima Q10 (cunsoscuta si sub numele de ubichinona) este o substanta prezenta in toate celulele organismului, de o mare importanta in procesul de alimentare cu energie a celulelor, indispensabila desfasurarii normale a proceselor biologice si biochimice si a carei carenta poate genera dereglari in reactiile de oxido-reducere ce se desfasoara la nivel celular.

Cele mai vândute

Related Products

La început!