Super Mega 50 - mai multa sanatate

FL0077

New product

Super Mega 50 este un produs naturist cu multivitamine si minerale chelatate cu aminoacizi, cu absorbtie intestinala lenta, mineralele chelatate se absorb de 3-10 ori mai bine decat cele nechelatate. Super Mega 50 te ajuta sa ai o viata mai plina de vitalitate.


171,60 Lei

Esentiale vietii, vitaminele sunt compusi organici pe care organismul uman este incapabil sa le sintetizeze in cantitati apreciabile. Folosirea zilnica a unui supliment natural cu multivitamine cum este Super Mega 50, este indispensabila mentinerii sanatatii din cel putin doua motive.

Un flacon de Super Mega 50 contine 90 de tablete

Afectiuni si simptome unde este indicat
Super Mega 50

Mod administrare

Dimineata-Pranz-Seara

Acnee

Activitate fizica (stimulare)

Adolescenti 14-18 ani - prev.

Adulti (18-50 ani) - preventiv

Alcoolism

Anemie

Atentie

Boala Vilebrand

Convalescenta

Copii 1-14 ani, dezv. armonioasa

Cresterea rezistentei musculare

Dependenta de droguri

Hepatita

Malabsorbtie intestinala

Oboseala

Persoana in varsta - preventiv

Stres

Varsat de vant

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-1

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-1

1-0-1

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1. pentru ca stilul de viata este extrem de solicitant in zilele noastre: stresul constient si inconstient al vietii moderne, consumul de alcool si cafea, fumatul si poluarea, toate acestea si multe altele sporesc necesarul de vitamine si minerale al organismului.
2. procesarea excesiva a materiilor prime alimentare si conservantii din alimentele consumate distrug o mare parte din continutul de vitamine naturale al acestora.

V-ar plăcea să nu vă îmbolnăviţi de gripă? Unul din secrete constă în funcţionarea la parametri optimi a sistemului imunitar. Pentru aceasta, condiţia de bază este asigurarea organismului cu o cantitate suficientă de vitamine, oligoelemente şi minerale. În absenţa acestora, apar următoarele simptome: epuizare, absenţa poftei de mâncare, stare de slăbiciune, oboseală. În cazul în care sistemul de apărare al organismului este scăzut, creşte frecvenţa îmbolnăvirilor de gripă.

Super Mega 50 este un produs naturist cu multivitamine si minerale chelatate cu aminoacizi, cu absorbtie intestinala lenta, mineralele chelatate se absorb de 3-10 ori mai bine decat cele nechelatate. Super Mega 50 te ajuta sa ai o viata mai plina de vitalitate.

Vitaminele sunt substante organice indispensabile vietii, pe care organismul nu le sintetizeaza deloc sau le sintetizeaza in cantitati insuficiente. Anumite vitamine se gasesc doar in cantitati reduse in alimentele consumate. Deoarece alimentatia nu asigura intotdeauna necesarul de vitamine intr-un raport echilibrat cantitativ si calitativ, consumul suplirnentelor alimentare cu multivitamine este necesar si benefic pentru o mai buna functionare a organismului.

Un aport corespunzator de vitamine este absolut necesar fiecaruia dintre noi, nu doar sportivilor sau celor care desfasoara activitati fizice sau intelectuale mai intense. Poluarea (a aerului, a apei, sonora etc.), devenita astazi o problema foarte serioasa, stresul cauzat de ritmul alert de viata, alcoolul, nicotina, cofeina, aditivii alimentari, anticonceptionalele si multe alte substante chimice sporesc necesarul de vitamine, mai ales la persoanele care locuiesc in marile centre urbane. Un exemplu semnificativ este faptul ca o singura tigara fumata distruge 100 mg de vitamina C din organism.

Pe langa faptul ca, datorita acumularii efectelor nocive ale poluarii mediului ambianbt, necesarul de vitamine si substante minerale al organismului a crescut, continutul in micronutrienti (vitamine si substante minerale) al legumelor si fructelor sa diminuat. De aceea, astazi este cu atat mai necesar consumul de suplimente alimentare. Un astfel de produs este SuperMega 50 de la CaliVita.

Vitaminele nu sunt substanţe miraculoase, dar sunt indispensabile pentru creşterea, intretinerea şi dezvoltarea organismului, pentru vitalitate şi pentru menţinerea unei stări generale bune. Unele vitamine reglează procese biochimice, altele sunt componente ale unor sisteme enzimatice implicate în metabolismul celular şi, în sfârşit, există şi vitamine care influenţează în mod direct diverse funcţii ale organismului. Cantitatea necesara zilnica de vitamine creşte o dată cu creşterea intensităţii activităţii fizice (când se măreşte necesarul de proteine şi glucide al organismului) şi, astfel, consumul de suplimente alimentare precum Super Mega 50 de la calivita devine absolut necesar.

Deoarece vitaminele isi exercita efectele in mod sinergic, o cantitate mai mare dintr­-o vitamina sau alta va atrage dupa sine si cresterea necesarului de alte vitamine. Din acest motiv, se recomanda utilizarea preparatelor polivitaminice ce au bine dozate vitaminele. O importanta deosebita o are raportul dintre diversele vitamine. De exemplu, raportul ideal in cadrul complexului vitaminic B este de 1: 1.

Functionarea normala a organismului necesita, alaturi de vitamine, si prezenta unor substante minerale. Acestea din urma sunt furnizate exclusiv prin alimentatie. Un aport ridicat de vitamine presupune si cresterea necesarului de minerale al organismului.

Din acest motiv, se prefera utilizarea preparatelor complexe, care contin atat vitamine, cat si minerale dozate optim si sub forma chelatata. Organismul poate utiliza mineralele in modul cel mai eficient in forma chelatata. In organismul multor persoane, chelatarea unor minerale se realizeaza ineficient si, din aceasta cauza, suplimentele minerale ajunse in organism nu pot fi utilizate integral. De exemplu, fierul anorganic ajuns in organism se absoarbe doar in proportie de 2-10%, iar din aceasta cantitate jumatate se elimina. Sa observat ca mineralele chelatate cu aminoacizi se absorb de 3-10 ori mai bine decat mineralele nechelatate.

Conceperea si comercializarea de produse cu absorbtie lenta a revolutionat industria vitaminelor hidrosolubile. In asemenea produse, substantele active sunt inglobate in substante-suport, a caror absorbtie dureaza 8-12 ore, asigurandu­se astfel un nivel sanguin constant de vitamine. Substantele­suport fara absorbtie lenta duc la o absorbtie rapida, iar cantitatea care nu poate fi utilizata imediat de organism se elimina odata cu urina, in decurs de 2-3 ore.

Un alt avantaj al acestor preparate complexe il constituie faptul ca ele contin si substante lipotrope, cum sunt colina si inozitolul, care impiedica depozitarea grasimilor in ficat, la fel ca in Super Mega 50.

De asemenea, aceste substante lipotrope stimuleaza sinteza hepatica de lecitina, mentinand colesterolul in forma solubila. In concluzie, substante le lipotrope impiedica cresterea concentratiei de colesterol in sange. Exista si multivitamine care au in compozitia lor enzime digestive sau acid glutamic. Acidul glutamic reduce senzatia de oboseala, imbunatateste capacitatea de concentrare, diminueaza extenuarea psihica. De asemenea, actioneaza benefic in starile depresive si ajuta la combaterea alcoolismului, accelereaza vindecarea ulcerelor.

Important de retinut 

Deoarece super Mega 50 conţine şi vitaminele complexului B în doze destul de mari, nu este necesară asocierea altor vitamine B, cu excepţia situaţiilor de stres puternic sau în cazul recornandărilor exprese.
- Datorită conţinutului ridicat de vitamine din com­plexul B, consumul acestor preparate poate fi însoţit de colorarea urinei, asociată cu miros specific.
- Este inutilă consumarea concomitentă a diferitelor produse multivitaminice.
- Acidul glutaminic este un potenţial alergen. De aceea, la cele mai mici semne de alergie trebuie sistată administrarea preparatului.

Mod de administrare Super Mega 50: 1 tableta/zi sau conform recomandarilor.

Un flacon de Super Mega 50 are 90 de tablete

O tableta de Super Mega 50 contine:

- Vitamina A
- Vitamina D
- Vitamina E
- Vitamina B1
- Vitamina B2
- Niacinamida (Vitamina B3)
- Acid folic (Vitamina B4)
- Acid pantotenic (Vitamina B5)
- Vitamina B6
- Biotina (Vitamina B7)
- Colina (Vitamina B8)
- Inositol (Vitamina B9)
- PABA (Vitamina B10)
- Vitamina B12
- Macese
- Vitamina C
- Magneziu
- Iod 
- Rutina 
- Vanadiu
- Complex de bioflavonoide 
- Complex hesperidinic
- Betaina HCl
- L-glutationa 
- L-cisteina
- Calciu
- Potasiu
- Zinc
- Mangan
- Fier
- Cupru
- Seleniu
- Crom
- Molibden
- Bor

7500.00 UI
400.00 UI
100.00 UI
50.00 mg
50.00 mg
50.00 mg
200.00 mcg
50.00 mg
50.00 mg
50.00 mcg
50.00 mg
50.00 mg
50.00 mg
50.00 mcg
5.00 mg
250.00 mg
25.00 mg
150.00 mcg
25.00 mg
1.50 mg
25.00 g
5.00 mg
15.00 mg
5.00 mg
25.00 mg
50.00 mg
10.00 mg
15.00 mg
3.00 mg
9.00 mg
500.00 mcg
25.00 mcg
100.00 mcg
250.00 mcg
1.00 mg

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Super Mega 50 - mai multa sanatate

Super Mega 50 - mai multa sanatate

Super Mega 50 este un produs naturist cu multivitamine si minerale chelatate cu aminoacizi, cu absorbtie intestinala lenta, mineralele chelatate se absorb de 3-10 ori mai bine decat cele nechelatate. Super Mega 50 te ajuta sa ai o viata mai plina de vitalitate.

Cele mai vândute

Related Products

La început!