Pre Steps Daily - Infant Formula - multivitamine pentru sugari 100% naturale

FL0087

New product

Complexul de multivitamine Pre Steps Daily este noul nume al Infant Formula este un preparat exclusiv natural si este conceput special pentru bebelusi.


56,10 Lei

Pre Steps Daily - Infant Formula pentru sugari

O parte foarte importanta din viata unui copil este aceea de sugar. Daca sugarul este hranit in mod corespunzator, copilul de mai tarziu va fi mai sanatos, va creste mai armonios, va invata mai usor si mai repede si se va simti mult mai bine decat alti copii.

Vechiul si apreciatul produs Infant Formula si-a luat un nou nume Pre Steps Daily

Preparatul natural Pre Steps Daily (Infant Formula) este recomandat de medicii pediatri tuturor sugarilor si in special celor ce nu au pofta de mancare sau nu iau in greutate.

Infant FormulaPre Steps Daily (Infant Formula) este recomandat si pentru bebelusii sugari, care NU sunt alimentati natural de la san, sau pentru care mama nu poate asigura cantitatea optima de lapte matern sau laptele matern "este prea slab". Infant Formula fiind capabila sa le suplineasca deficitul de vitamine pe care nu le primesc de la mama prin lapte.

Se administreaza care 1 ml de Pre Steps Daily zilnic in timpul meselor

In general, mamelor le este foarte greu sa satisfaca necesarul complet de vitamine si minerale al unui sugar, deoarece preparatele speciale destinate sugarilor sunt prelucrate excesiv, iar continutul lor de vitamine si minerale este foarte scazut. De asemenea, nici alimentatia mamei nu contine intotdeauna cantitatea ideala de vitamine. Pentru mamele care alapteaza a fost conceput un preparat natursit care le suplineste necesarul de vitamine, se numeste New Life Multivitamin. In ultimul timp, ca urmare a industrializarii, au aparut o multitudine de factori externi, care au ca efect cresterea necesarului de vitamine, atat pentru mama, cat si pentru sugar: lumina artificiala, poluarea aerului, radioactivitatea, radiatiile de multiple feluri (datorate televizoarelor, monitoarelor, etc.), medicamentele, stresul psihic. Polivitaminele produse din materii prime strict naturale pot fi de un mare ajutor sugarilor.

Infant Formula poate fi solutia pentru bebelusul tau.

In continuare vom oferi cateva detalii despre natura si compozitia acestor suplimente naturale Infant Formula: vitamina A se extrage din uleiul de peste, vitamina E din uleiul de plante, iar vitaminele B si C - foarte importante pentru cresterea si dezvoltarea sugarului - au, de asemenea, provenienta naturala. Aceste vitamine sunt oferite sub forma de sirop, cu un gust foarte placut, evitandanu-se in acest fel toate dificultatile care apar in momentul administrarii lor.

Atentie! Necesarul de vitamina D3 este mai mare in cazul sugarilor, de aceea, cand preparatul polivitaminic nu contine vitamina D3, aceasta trebuie administrata separat.

Pre Steps Daily pentru sugari se administreaza cate 1 ml zilnic, in timpul meselor.

Flaconul Pre Steps Daily contine 60 ml de lichid multivitaminic pentru sugari.

Compozitie Pre Steps Daily

Vitamina A .................................. 400.00 mcg
Vitamina E .................................. 4.00 UI
Vitamina B................................... 0.50 mg
Vitamina B2 ................................ 10.60 mg
Vitamina B3 ................................ 8.00 mg
Vitamina B6 ................................ 0.40 mg
Vitamina B12 .............................. 0.50 mcg
Vitamina C .................................. 35.00 mg
Acid Pantotenic ............................ 3.00 mg

Pre Steps Daily pentru sugari este foarte apreciat de mamici, care au observat cresterea poftei de mancare iar copii ce au ramas in urma cu dezvoltarea au inceput sa recupereze.

Produsul Pre Steps Daily de la CaliVita este unul dintre cele mai vandute multivitamine pentru sugari., recomandate de multi medici pediatri in special copiilor care nu iau in greutate. Pre Steps Daily poate fi solutia pentru problemele de crestere a bebelusului tau.

Pre Steps Daily este noua denumire a renumitului complex de multivitamine pentru sugari Infant Formula. Acelasi produs cu ceeasi calitate, dar sub alt nume.

Pre Steps Daily este Infant Formula Calivita

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Pre Steps Daily - Infant Formula - multivitamine pentru sugari 100% naturale

Pre Steps Daily - Infant Formula - multivitamine pentru sugari 100% naturale

Complexul de multivitamine Pre Steps Daily este noul nume al Infant Formula este un preparat exclusiv natural si este conceput special pentru bebelusi.

Cele mai vândute

Related Products

La început!