Calcium Magnesium Plus - 100 capsule

FL0029

New product

Calciul şi magneziul sunt minerale indispensabile organismului. Sunt necesare păstrării sănătăţii oaselor şi a danturii, funcţionării optime a aparatului cardiovascular, a sistemului nervos şi a musculaturii. Calcium  Magnesium Plus iti mentine oasele puternice si sanatoase.


76,89 Lei

Calciul si Magneziul sunt minerale indispensabile organismului. Sunt necesare pastrarii sanatatii oaselor si a danturii, functionarii optima a aparatului cardiovascular, a sistemului nervos si musculaturii. Strong Bones contine calciu si magneziu extras prin metode naturale in proportiile optime.

Calcium  Magnesium Plus  este noua denumire comerciala a fostului produs Calivita Strong Bones

Flaconul de Calcium  Magnesium Plus  contine 100 de capsule, dar se poate achizitiona si in varianta Calcium Magnesium Plus 250 capsule.

Magneziul, asociat cu calciul, combate stresul si starile depresive.

Afectiuni si simptome unde este indicat
Calcium  Magnesium Plus

Mod administrare Calcium  Magnesium Plus

Dimineata-Pranz-Seara

Aciditate la stomac

Adolescent 14-18 ani - preventiv

Antihemoragic

Antispastic

Carcei

Calmant

Crampe musculare

Deficit Ca, Mg (asim., fixare)

Descumarea unghiilor

Discopatii

Fracturi

Hernie de disc

Insomnie

Lipotimie

Lumbago

Menstruatii neregulate

Mialgii

Migrene

Nevralgii

Osteoporoza

Paradontoza

Persoana in varsta - preventiv

Rahitism

Rau de mare, masina, avion (prev.)

Sciatica

Scrasnit din dinti

Spasmofilie

Unghii friabile

Urticarie

Femei care alapteaza

0-0-1

0-0-1

1-0-1

1-0-1

0-0-1

2 la nevoie

1-1-0

0-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-1-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

2 la nevoie

1-0-1

1-0-1

1-0-1

0-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

0-0-1

0-0-1

0-0-1

0-0-1

1-0-1

 

V-ati dori sa puteti evita osteoporoza ? In acest caz, in scop preventiv, puteti incepe sa consumati suplimente alimentare cu calciu si magneziu , inca inainte de varsta de 30 de ani. Nu degeaba osteoporoza este considerata o boala "muta", deoarece este insidioasa si indelungata, ataca pe neasteptate si o observam abia atunci cand este prea tarziu: oasele s-au subtiat, rarefiat si se fractureaza usor. Osteoporoza poate fi evitata daca organismului i se asigura in mod constant cantitatea necesara de calciu si magneziu.

Calciul

Stron BonesCalciul este substanta minerala responsabila de rezistenta si sanatatea oaselor. Insa acesta fortifica nu numai oasele, ci si dantura. Absenta calciului poate cauza rahitism , osteomalacie, osteoporoza si carii dentare. Deoarece cantitatea necesara de calciu nu se poate asigura numai din alimente , se recomanda aportul acestuia si prin suplimentele alimentare. Necesarul de calciu al femeilor este mai mare dupa nastere si la menopauza , de aceea este nevoie de o suplimentare crescuta. Magneziul este indispensabil functionarii eficiente a sistemului nervos, a muschilor si a numeroase enzime. Participa la functionarea a mai mult de 300 de enzime vitale, avand astfel un rol insemnat in metabolismul glucidelor, lipidelor , acizilor nucleici si proteinelor, precum si in procesele de energogeneza. Magneziul scade riscul formarii calculilor renali si biliari cu continut de calciu . Este necesar si pentru asimilarea calciului. Raportul dintre cele doua minerale este deosebit de important si este ideal in proportia de 2:1.

Calciul favorizează absorbtia fierului, combate insomnia, fortifică oasele, dentiţia şi sistemul osos. Deficitul de calciu duce la apariţia rahitismului la copii, iar la adulţi produce osteomalacie, osteoporoză şi carii dentare. De asemenea, scade şi rezistenţa la stres, favorizează apariţia alergiilor, inflamaţiilor şi a crampelor musculare. Datorită hipocalcemiei (concentraţia scăzută a calciului sanguin), calciul se mobilizează din oase, ajunge în sânge şi se poate depune pe pereţii lezaţi ai arterelor. Lipsa calciului facilitează absorbţia plumbului (un metal toxic) şi depunerea acestuia în oase şi dinţi.
Carenta de calciu si fier este foarte frecvent intalnita la femei. Efectele carenţei devin evidente mai ales în timpul şi după stările de graviditate, precum şi la vârste mai înaintate. Administrarea calciului are efecte benefice şi în lombalgii, dismenoree şi contribuie la atenuarea durerilor osoase datorate creşterii. În cursul stărilor de hipoglicemie (concentraţia scăzută a glucozei din sânge), este indicat un aport crescut de calciu.
Necesarul zilnic de calciu pentru un adult sanatos este de 800-1200 mg. Duşmanii calciului sunt grăsimile, acidul oxalic (existent şi în ciocolată), precum şi fitaţii (din cereale), deoarece împiedică absorbţia intestinală a acestuia. Alimentele bogate în calciu sunt laptele şi produsele lactate, macul, nucile, alunele, soia şi zarzavaturile. Deoarece 70-80 % din populaţie nu tolerează laptele, din cauza lipsei enzimelor necesare digestiei acestuia, suplimentele de calciu sunt necesare, practic, tuturor oamenilor.
Atenţie! Ingestia zilnică a peste 2 g calciu se admite numai sub supraveghere medicală. Cantităţi mici de vitamina D, fosfor şi magneziu intensifică absorbţia intestinală a calciului. Administrarea calciului se va face fracţionat, în doze mici repartizate pe tot parcursul zilei.

Magneziul

Strong Bonest pentru osteoporozaMagneziul este indispensabil functionarii eficiente a sistemului nervos, a musculaturii şi a sistemelor enzimatice, deoarece participă la metabolismul glucidelor, lipidelor, acizilor nucleici şi al proteinelor. Magneziul este indispensabil suplimentelor alimentare destinate sportivilor, pentru că participă la procesele de eliberare şi consum a energiei. Asigură şi buna funcţionare a aparatului cardiovascular, fiind un factor protector împotriva infarctului de miocard. Încetineşte procesul de îmbătrânire şi stabilizează nivelul sanguin al colesterolului, contribuind astfel la profilaxia arteriopatiilor şi a aterosclerozei.
Sunt cercetatori ce sustin ca consumul de magneziu creste rezistenta organismului fata de infectii si îmbunatateste randamentul intelectual. Împiedică procesul de formare a calculilor renali şi biliari cu conţinut de calciu.
Magneziul favorizeaza procesele de digestie si mentine integritatea danturii. Magneziul, asociat cu calciul, combate stresul şi stările depresive.
Duşmanii magneziului sunt substanţele diuretice şi alcoolul, deoarece cresc eliminările urinare de magneziu. Sursele naturale de magneziu sunt seminţele uleioase, zarzavaturile şi apele minerale. Îngrăşămintele chimice scad cantitatea de magneziu din sol şi, ca urmare, scade şi conţinutul de magneziu al alimentelor.
Magneziul este indispensabil metabolismului substanţelor minerale (calciu, fosfor, sodiu, potasiu), precum şi asimilării vitaminei C. Aportul de magneziu trebuie sporit în cazul gravidelor, femeilor care alapteaza, femeilor care utilizează anticoncepţionale sau medicaţie cu hormoni estrogeni.
Produsul Strong Bones conţine calciu şi magneziu într-un raport optim (calciu/magneziu = 2/1).
Atenţie!

- Este contraindicată ingestia unei doze mai mari de 1 g de magneziu pe zi timp indelungat. Magneziul are o bună acţiune în asociere cu vitamina A, calciu şi fosfor. Conform rezultatelor, cel mai bun raport dintre calciu şi magneziu este de 2:1. Preparatele mai bune conţin ambele minerale în raportul menţionat.

-Consumul magneziului în asociere cu vitamina B6 poate preveni formarea calculilor renali de oxalat de calciu.

- Consumul preparatelor cu magneziu în timpul meselor poate conduce la o digestie nesatisfăcătoare, deoarece acest element se combină cu acidul clorhidric din stomac. Se recomandă deci administrarea Mg în intervalul dintre mese. Persoanele care prezintă hiperaciditate gastrică pot consuma preparate cu magneziu pe stomacul gol, neutralizând astfel acizii în exces.

-Bolnavii cu afecţiuni cardiace care utilizează medicamente ce conţin magneziu trebuie să consulte medicul curant înainte de a consuma cele mai noi preparate cu magneziu.

O capsula de Calcium  Magnesium Plus (fostul Strong Bones) contine:

  • Calciu - 250 mg,
  • Magneziu - 125 mg.
  • Vitamina D3 - 2.5 mcg
  • Vitamina K2 - 45 mcg 

Modalitate de administrare Calcium  Magnesium Plus: 1-3 capsule zilnic, cu cel putin 60 minute inainte sau dupa mese, sau conform recomandarilor.

Alte Ingrediente:

 

Gelifiant – gelatină; agent de întărire – acid stearic; citrat de sodiu (din care 2,5 mg sodiu); stabilizator – stearat de magneziu; emulsificator – celuloză microcristalină................q.s.

Flaconul de Calcium  Magnesium Plus contine 100 de capsule, dar se poate achizitiona si in varianta Calcium  Magnesium Plus 250 capsule.

Compania CaliVita a realizat o varianta imbunatatita a produsului Calcium  Magnesium Plus , la care sa adaugat Vitamina D3 si Sodiu, sub denumirea Strong Bones Plus.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Calcium Magnesium Plus - 100 capsule

Calcium Magnesium Plus - 100 capsule

Calciul şi magneziul sunt minerale indispensabile organismului. Sunt necesare păstrării sănătăţii oaselor şi a danturii, funcţionării optime a aparatului cardiovascular, a sistemului nervos şi a musculaturii. Calcium  Magnesium Plus iti mentine oasele puternice si sanatoase.

Cele mai vândute

Related Products

La început!