Deodorant Natural OrganiCare Deo Roll-On (50 ml) - organic cu ingrediente naturale

CC0025

New product

OrganiCare Deo Roll-On este un Deodorant Organic cu ingrediente naturale de origine vegetale ce te poate ajuta sa-ți păstrezi prospețimea și a te simți curat pe toată durata zilei si fara să aplici substanțe chimice pe piele.


34,32 Lei

Poate fi eficient un deodorant care conține doar ingrediente de origine vegetală?

Testele noastre spun că da. Acesta este OrganiCare Deo Roll-On.

Nu trebuie să faci sacrificii pentru a-ți păstra prospețimea și a te simți curat pe toată durata zilei. Și în mod sigur nu trebuie să aplici substanțe chimice pe piele.

Deodorantele comercializate pe piață pot conține o serie de substanțe agresive ce cauzează probleme de sănătate. În plus, efectele negative ale acestora pot persista ani la rând chiar după ce ai renunțat la ele.

Sărurile de aluminiu, de exemplu, blochează glandele sudoripare, parabenii ne afectează sistemul imunitar, triclosanul irită ochii și plămânii, iar parfumurile artificiale pot cauza reacții alergice la nivelul pielii.

Un flocon de OrganiCare Deo Roll-On contine 50 ml de deodorant organic

OrganiCare Deo Roll-On NU conține:

 • săruri de aluminiu
 • parabeni
 • triclosan
 • alcool
 • parfumuri artificiale.

OrganiCare Deo Roll-On poate regla și echilibra procesul de transpirație, protejând funcționarea naturală a pielii.

Mai mult de 99% dintre ingredientele sale sunt de origine naturală, iar 95% din ingredientele vegetale provin din culturi organice.

Pe lângă efectul deodorant, absorbant și antibacterian natural, plantele calmează, protejează și hrănesc pielea axilei.

Prospețimea pe care ți-o oferă OrganiCare Deo Roll-On va persista 24 de ore din 24!

Fără compromisuri! Alege un deodorant natural, iar pielea și sănătatea ta îți vor mulțumi.

Deodorant ECO Calivita

CUM DEVINE UN PRODUS ORGANIC

Pentru a obține certificatul de produs organic, OrganiCare Deo Roll-On trebuie să îndeplinească următoarele condiții stricte:

 • Cel puțin 95% din ingredientele sale trebuie să fie de origine naturală. Maximum 5% pot fi sintetice, dacă acest lucru este absolut necesar pentru siguranța microbiologică a produsului și nu pot fi substituite cu alte substanțe, de exemplu cu conservanți naturali.
 • Minimum 95% din ingredientele pe bază de plante trebuie să provină din culturi organice.
 • Este interzis ca materiile prime și produsele finite să fie expuse unor substanțe nocive pentru mediul înconjurător, cum ar fi metale grele, carbohidrați cancerigeni, reziduuri farmaceutice, pesticide.
 • Trebuie evitate toate ingredientele care cresc riscul de iritații, alergii sau afecțiuni, cum ar fi derivații din petrol, coloranții sintetici, substanțele cancerigene sau derivații din aluminiu.
 • Este interzisă iradierea radioactivă a materiilor prime și modificarea lor genetică.
 • Este interzisă utilizarea plantelor pe cale de dispariție (în întregime sau părți din acestea).

Certificatul organic al OrganiCare Deo Roll-On bio este emis și  garantat de Ecogruppo Italia.

hand logo jpg

Ingredientele acestui deodorant sunt naturale și nu îți afectează sănătatea. În plus, 99% dintre ingredientele sale inactive (stabilizatori) sunt, de asemenea, naturale.

Nu trebuie să îți faci griji că substanțele sintetice îți vor deteriora structura pielii sau vor provoca reacții alergice, că vor crește riscul de cancer, îți vor distruge ficatul, sistemul imunitar sau vor cauza probleme respiratorii, dereglări hormonale sau dureri cronice de cap. 

farm-ok jpg

Ingredientele sale active sunt, în cea mai mare parte, pe bază de plante. În plus, majoritatea plantelor provin din culturi organice locale.

În cazul acestor culturi nu se folosesc pesticide, îngrășăminte chimice sau erbicide. Astfel, corpul tău nu va fi expus unor substanțe chimice nocive.

growth jpg

Este foarte eficient. Plantele organice au un conținut mult mai ridicat de vitamine, minerale și alți nutrienți în comparație cu cele obișnuite.

În plus, ingredientele active sunt extrase într-un mod delicat, fiind expuse unei procesări minime.

Deodorantul organic poate fi cel puțin la fel de eficient ca unul obișnuit, însă fără efectele nocive secundare ale acestuia din urmă. 

armpit ok jpg

Calmează, hrănește și protejează pielea axilei. Plantele din compoziție au efecte deodorante, absorbante și antibacteriene naturale și, în același timp, calmează pielea iritată și hrănesc delicat chiar și pielea foarte sensibilă. 

smell jpg

Are un miros foarte plăcut, grație extractelor naturale din compoziție și conferă senzația de prospețime și revigorare naturală.

feet jpg

Produs ecologic. Produsele care conțin metale grele și substanțe chimice poluează solul, aerul și apa și, de cele mai multe ori, ajung în sistemele de canalizare.

Folosind deodorante organice contribuim la protejarea mediului înconjurător, creăm noi locuri de muncă și putem asigura un viitor mai bun copiilor noștri, evitând, în același timp, testarea pe animale.

„Am încercat aproape toate deodorantele roll-on de la cele mai renumite firme din lume pentru a găsi produsul potrivit pentru mine. M-am bucurat foarte mult de extinderea gamei OrganiCare și am fost printre primii care au încercat noul produs. Pot spune că am găsit produsul pe care îl căutam de multă vreme, iar acum aștept cu nerăbdare lansarea lui pe piață. Efectul a fost vizibil nu în a treia zi de aplicare, ci imediat. Parfumul său foarte plăcut m-a convins pe loc, iar textura lejeră mi-a catifelat pielea. Cel mai important este faptul că acoperă mirosurile neplăcute chiar și în timpul antrenamentului intens. Pe baza experienței mele, volumul de transpirație a fost, de asemenea, considerabil redus, iar petele de pe tricouri au dispărut ca prin minune. Toate acestea doar cu ingrediente naturale. Un produs care nu trebuie să lipsească din arsenalul unui bărbat modern și îngrijit!

Pintér Károly, GPM, Ungaria

 

Am folosit deodorantul roll-on OrganiCare și sunt foarte mulțumită. Ingredientele alese cu grijă conferă o senzație de prospețime, catifelare și un miros discret pe tot parcursul zilei. Fără pete de transpirație pe bluze. Sunt încântată că nu conține parabeni și alcool. L-am încercat și am fost mulțumită, îl aștept și în magazinele noastre pentru a-l recomanda din toată inima. Mulţumesc!

Maria Simileanu, EM, România

 

Sunt norocoasă că l-am încercat prima și am simțit pe pielea mea cum mângâie zona sensibilă a axilei și păstrează prospețimea toată ziua. Mi-a dat încredere în mine chiar și la sala de sport și nu mi-a pătat hainele. Noi și cei dragi nouă merităm zilnic un produs excelent, delicat, eficient și cu ingrediente bio, în sprijinul sănătății noastre! Recomand cu bucurie Deo Roll-On”

Voicu Victoria, SPM, România

 

„Un parfum plăcut și delicat. Nu devine lipicios, protejează excelent împotriva transpirației, menține prospețimea întreaga zi și ține mirosurile neplăcute la distanță.”

Dorota Poschwald, TPM, Polonia

 

Cum l-aș descrie? Un amestec de munte cu mare, ușor de plimbat”, ușor de împărțit cu membrii familiei, de orice vârstă. Nu pătează, nu curge, nu ai senzația că e prea mult pe piele sau prea puțin. Pleci liniștit de acasă, pentru întreaga zi!”

Luminița Obreja, EM, România

 

„Am fost încântată de acest produs. Nu conține parabeni și este un element important al igienei personale zilnice, motiv pentru care și trebuie să aibă o calitate excelentă.”

Iwona Andrys, DSPM, Polonia

 

„OrganiCare Deo Roll-On mi-a dat o senzație de prospețime pe tot parcursul zilei, chiar și în zilele caniculare, are un miros delicat, plăcut, revigorant. M-am simțit confortabil, fără senzația lipicioasă a deodorantelor folosite anterior, fie ele chiar naturale. Nu a lăsat nicio pată! E super, e economic, abia aștept să-l folosesc în fiecare zi!

Ecaterina Miklos, TPM, România

 

„Toată familia noastră face sport. Nu știu câți kilometri ar fi trebuit să își mențină efectul acest deodorant, însă noi nu am reușit să alergăm atât de mult: după 20 km, mirosul lui plăcut și proaspăt încă mai persista. De asemenea, pentru noi e foarte important că are în compoziție substanțe naturale, pentru a fi folosit și de copii. Pot spune că deodorantul a fost testat de sportivi și a primit 5 stele! În concluzie, ați făcut din nou un lucru extraordinar. Cei care îl vor încerca își vor dori și alte produse de acest gen. Noi, cu siguranță! Vă mulțumim în numele frumuseții și afacerii noastre.”

Ludányiné Szabó Adrienn, 18%, Ungaria

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Deodorant Natural OrganiCare Deo Roll-On (50 ml) - organic cu ingrediente naturale

Deodorant Natural OrganiCare Deo Roll-On (50 ml) - organic cu ingrediente naturale

OrganiCare Deo Roll-On este un Deodorant Organic cu ingrediente naturale de origine vegetale ce te poate ajuta sa-ți păstrezi prospețimea și a te simți curat pe toată durata zilei si fara să aplici substanțe chimice pe piele.

Cele mai vândute

Related Products

La început!