C 1000 + (30 tablete) Megadoza de vitamina C de la California Fitness

CV0225

New product

C 1000 + (30 tablete) Megadoza de vitamina C de la California Fitness


29,70 Lei

C 1000 + (30 tablete) Megadoza de vitamina C de la California Fitness

C1000 + este varianta de 30 tablete a popularului produs C 1000 Plus (100 tablete).

C1000 + are rolul de a ajuta sistemul imunitar, contribuie cu o doza consistenta de vitamina C cu eliberare prelungită şi pulbere de macese organice, pentru a creste eficienta produsului in acele momente in care organismul are cea mai mare nevoie. C 1000 + prin ingredientele sale ajuta la stimularea producţiei de colagen ceea ce contribuie la menţinerea sănătăţii venelor si arterelor, a sistemului osos, cartilajelor si articulatiilor, dantura si gingii dar si pielea.

C 1000 + (1000 mg) - tablete cu cantităţi mari de vitamina C, cu absorbţie prelungită (time released). Asigură o absorbţie şi o eliminare permanentă din organism, mentinand astfel constant nivelul vitaminei C pe tot parcursul zilei.

Vitamina C este o vitamină hidrosolubilă, care fortifică sistemul imunitar, creşte capacitatea de apărare a organismului faţă de agenţii patogeni şi faţă de bolile infecto-contagioase. Activează numeroase enzime, are un rol important în respiraţia celulară. Accelerează cicatrizarea rănilor şi regenerarea ţesuturilor, participă la formarea oaselor, colagenului şi a cartilagiilor, respectiv la sinteza hormonilor suprarenali. Oferă protecţie împotriva efectelor stresului, facilitează absorbţia fierului şi, împreună cu acidul folic şi vitamina B12, stimulează maturarea globulelor roşii. Îmbunătăţeşte şi restabileşte capacităţile fizice. În caz de suprasolicitare fizică, necesarul de vitamina C al organismului creşte, de aceea este nevoie de suplimentare.

Vitamina C (acidul ascorbic) face parte din grupa vitaminelor hidrosolubile (solubile in apa) si din aceasta cauza, in cazul unor solicitari fizice excesive se elimina in cantitati mari din organism. Din fericire, cercetarile recente au descoperit preparate cu absorbtie lenta (time released, efect retard) datorita carora vitamina C poste fi prezenta permanent in organism si isi va exercita efectul benefic pe o durata mare de timp.

Vitamina C1000Vitamina C a fost descoperita de catre savantul maghiar Szent Gyorgyi Albert. El a fost primul care reusite sa extraga din ardei Vitamina C si pentru aceasta descoperire a fost distins cu Premiul Nobel. Astazi se pot procura usor si in tara noastra produsele cu Vitamina C obtinuta din surse naturale - atat din zarzavaturi cat si din citrice, sursa naturala principala constituind-o insa macesele. Un alt savant laureat al Premiului Nobel, Linus Pauling, a demonstrat ca Vitamina C se poate administra profilactic si terapeutic in numeroase boli, de la banalul guturai pana la cancer.

Deficitul de Vitamina C conduce la aparitia scorbutului. Acidul ascorbic administrat in mod sustinut stimuleaza sistemul imunitar si creste rezistenta organismului fata de bolile infecto-contagioase. Participa la activarea multor sisteme enzimatice si are un rol important in respiratia celulara. Accelereaza vindecarea ranilor, regenerarea tesuturilor, participa la sinteza fibrelor de colagen, a cartilajelor si oaselor, precum si la sinteza hormonilor cortico-suprarenalieni. Are efect antistres, faciliteaza absorbtia fierului si impreuna cu acidul folic si vitamina B12 stimuleaza maturarea globulelor rosii (hematiilor). Scade colesterolul sangvin si protejeaza organismul fata de substantele cancerigene. Creste si mentine randamentul fizic. In timpul suprasolicitarilor fizice creste necesarul de vitamina si din aceasta cauza se recomanda sportivilor un consum crescut inainte de competitii. La fel ca majoritatea vitaminelor, Vitamina C se descompune usor si este sensibila la lumina, caldura si vapori de apa. La depozitarea Vitaminei C trebuie sa avem in vedere toate acestea.

In preparatele de Vitamina C din extracte naturale, acidul ascorbic se gaseste sub forma de poliascorbat, avand un efect prelungit fata de cel al acidului ascorbic simplu, obtinut pe cale sintetica.

Atentie! 
In starile febrile creste necesarul de Vitamina C al organismului. De asemenea, aportul de Vitamina C trebuie crescut la femeile care utilizeaza anticonceptionale, steroizi, analgezice, aspirina sau cantitati exagerate de alcool.

Un flacon de C-1000 + are 30 de tablete.

O tableta contine 1000 mg. de vitamina C (extract natural)

Se recomanda a se administra o tableta de C1000+ zilnic sau conform recomandarilor.

Afectiuni in care este recomandat C1000 +

Afectiuni si simptome unde este indicat
C1000 +

Mod administrare C1000 +

Dimineata-Pranz-Seara

Adolescent 14-18 ani - preventiv

Adult (18-50 ani) - preventiv

Afectiuni oftalmologice

Alergie

Anticoncept. - comb. ef neg.

Antioxidanti

Antipiretic

Apetit (crestere) - anorexie

Ariboflavinoze

Arsuri piele in gen. si de soare

Astm bronsic

Bronsita

Contuzie

Convalescenta

Copii 1-14 ani - dez. armonioasa

Enduranta

Expectorant

Febra

Fumat

Glaucom

Gripa, guturai, raceala, viroza

Hemoragii nazale

Herpes

Infarct miocardic

Imunitate scazuta

Persoana in varsta - preventiv

Polineuropatii

Rinita alergica

Sinuzita

Urticarie

Varice

Vase sange (fragilitate)

Varsat de vant

Vanataie

1-0-0

1-0-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

Legenda: fiecare cifra reprezinta cate tablete de C1000+ se iau dimineata (prima cifra) pranz (a doua cifra) si seara (a treia cifra)
Exemplu: In caz de Raceala = 1-2-1, se indica a se lua 1 tableta de C1000 dimineata, 2 tablete la pranz si 1 tableta seara.

Alte produse pe baza de Vitamina C

C500 - o tableta contine 500 mg vitamina C cu absorbtie intarziata

C1000 PLUS - o tableta contine 1000 mg vitamina C cu absorbtie intarziata

C Plus Flavonoid - Vitamina C cu macese macinate si bioflavonoizi

C300 Plus - Vitamina C din extract din macese si bioflavonoide cu absorbtie prelungita.

Liquid C + vitamina C lichida cu bioflavonoide

O capsula de C 1000 Plus contine

  • Vitamina C  - 1000 mg
  • Pulbere de măceşe organice - 125 mg
Alte Ingrediente:

Stabilizator – celuloză microcristalină; antiaglomerant - acid stearic; agent de glazurare – glazură farmaceutică; antiaglomeranţi – stearat de magneziu, dioxid de siliciu... q.s.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

C 1000 + (30 tablete) Megadoza de vitamina C de la California Fitness

C 1000 + (30 tablete) Megadoza de vitamina C de la California Fitness

C 1000 + (30 tablete) Megadoza de vitamina C de la California Fitness

Cele mai vândute

Related Products

La început!