Ac Zymes Plus probiotice cu prebiotice

CV0251

New product

AC-Zymes Plus Calivita este un probiotic ce are in compozitie 6 tulpini diferite de bacterii probiotice, cu un total de 6 miliarde de bacterii benefice, in plus contine si prebioticele care le sprijină dezvoltarea acestora.


130,90 Lei

Un flacon de Ac Zymes Plus contine 60 capsule

AC-Zymes Plus este un probiotic ce are in compozitie 6 tulpini diferite de bacterii probiotice, cu un total de 6 miliarde de bacterii benefice, in plus contine si prebioticele care le sprijină dezvoltarea acestora.

AC Zymes Plus Calivita este varianta probioticului AC Zymes clasic imbunatatita

Cele mai recente studii spun ca imunitatea este data in principal de calitatea florei intestinale, adica de diversitatea, numarul si proportia bacteriilor benefice din sistemul digestiv. Pentru imbunatatirea si echilibrarea florei intestinale se recomanda consumul de probiotice ce contin o cat mai mare diversitate de bacterii benefice, Ac Zymes Plus te ajuta cu 6 tipuri de bacterii benefice pentru cresterea imunitatii.

Daca ai de ales intre doua suplimente cu probiotice ce conţin una sau mai multe tulpini de bacterii benefice, intotdeauna alege-l pe cel cu cele mai multe tulpini de bacterii benefice. Flora noastră intestinală este formată din mai multe tipuri de bacterii, ciuperci, nanobacterii etc., care îşi sprijină reciproc efectele.

Un studiu facut pe persoane diagnisticate cu sindromul colonului iritabil a aratat ca reacţionează bine la probiotice, dar acele persoane ce au primit suplimente cu mai multe tulpini au obtinut o rată crescută de ameliorare, la 80% dintre acestia s-au obervat o imbunatatire a simptomelor.

Stiai ca Bacteriile benefice din tractului digestiv se numesc probiotice iar fructo-oligozaharidele care le ajuta sa se inmulteasca si sa se dezvolte se numesc prebiotice.

Prebioticele Fructo-oligozaharide din compozitia AC Zymes Plus contribuie la inmultirea barcteriilor benefice (probiotice) din organism.

Acestea sunt nedigerabile si trec prin sistemul digestiv fără modificări semnificative. Caracteristica lor importanta este ca în momentul in care ajung in colon sunt utilizate în mod selectiv de bacteriile benefice (bifidobacterii, etc.) pentru înmulțire și dezvoltare.

Starea intestinelor noastre este foarte importantă, deoarece 80% din sistemul nostru imunitar se află aici, iar Ac Zymes Plus de la Calivita vine sa ajute sistemul imunitar

Un flacon de AC Zymes Plus contine 60 capsule

Se administreaza cate o capsula de AC Zymes Plus zilnic.

O casula de AC Zymes Plus are in compozitie

Probiotice ... 6 miliarde UFC* din care

  • Lactobacillus acidophilus
  • Lactobacillus bulgaricus
  • Lactobacillus plantarum
  • Lactobacillus rhamnosus
  • Bifidobacterium longum
  • Bifidobacterium breve

Fructo-oligozaharide (prebiotice) ... 200,00 mg

* La momentul fabricării. Alte ingrediente: gelifiant - gelatină; stabilizator - celuloză microcristalină; antiaglomeranţi - acid stearic, stearat de magneziu.........q.s. 

AVERTISMENT

În caz de dereglări gastrointestinale grave (ulcere, boala lui Crohn etc.), cereți sfatul medicului înainte de a începe consumul produsului. În caz de diaree, măsurile generale de protecție (consum ridicat de lichide) trebuie respectate pe toată durata consumării produsului!

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Ac Zymes Plus probiotice cu prebiotice

Ac Zymes Plus probiotice cu prebiotice

AC-Zymes Plus Calivita este un probiotic ce are in compozitie 6 tulpini diferite de bacterii probiotice, cu un total de 6 miliarde de bacterii benefice, in plus contine si prebioticele care le sprijină dezvoltarea acestora.

Cele mai vândute

Related Products

La început!