Lion Kids Punch cu vitamina D - vitamine si minerale pentru copii

CV0129

New product

Copiii au mai multa nevoie de vitamine decat adultii. Sanatatea bazata pe un bun aport energetic incepe din primele clipe ale existentei noastre si dureaza toata viata. Lion Kids cu vitamina D aduce necesarul de vitamine si minerale pentru copilul tau.


48,40 Lei

Lion Kids Punch cu vitamina D sunt multivitamine special concepute pentru copii, ce contine toate vitaminele si minerale esentiale pentru copii in dozaj optim. Tabletele Lion Kids Punch cu vitamina D sunt realizate au forma a diverse animale, au un gust placut si din acest motiv sunt foarte apreciate de copii.

Un flacon de Lion Kids Punch with Vitamin D contine 90 de tablete sub forma de figurine de animale si se administreaza 1-3 tablete zilnic

Afectiuni si simptome unde este indicat
Lion Kids Punch cu vitamina D

Mod administrare Lion Kids Punch

Dimineata-Pranz-Seara

Anemie

Apetit (crestere) - anorexie

Carcei (mioclonii, spasme musculare prin deficit de Ca, Mg)

Copii 1-14 ani - dezv. armonioasa

Crestere rez. musculara copii

Crestere - stimulare

Deficit Ca si Mg (asimilare, fixare)

Imunitate scazuta

Prevenirea imbolnavirilor

1-0-0

1-0-0

1-0-0
1-0-0 (15 zile din 30)

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-0 (15 zile din 30)

1-0-0

 

Copiii au mai multa nevoie de vitamine decat adultii. Sanatatea bazata pe un bun aport energetic incepe din primele clipe ale existentei noastre si dureaza toata viata. Dezvoltarea oaselor, a dintilor imbunatatirea memoriei precum si cresterea rapida necesita un aport suplimentar de minerale si vitamine. In caz contrar, apar carentele, cu urmari multiple cum ar fi sechelele de rahitism, sistem imunitar deficitar, epuizare cronica, etc., toate acestea afectand cresterea si dezvoltarea copiilor. Lion Kids cu vitamina D aduce necesarul de vitamine si minerale pentru copilul tau.

Alimentatia necorespunzatoare a copiilor nostri, oferta fast-food, cola, chipsurile, ciocolata si alte dulciuri consumate in cantitati prea mari scad zi de zi sansa dezvoltarii sanatoase a oaselor si danturii copiilor. Cariile dentare si degradarea smaltului dentar sunt atat de frecvente incat e o minune cand stomatologii intalnesc un tanar de 18 ani cu dantura sanatoasa.

Pentru dezvoltarea fizica si psihica optima a copiilor nostri, trebuie sa ne ingrijim de asigurarea zilnica a cantitatii si calitatii adecvate de vitamine. A fi foarte simplu daca am putea realiza acest lucru doar prin consumul fructelor proaspete, al legumelor, mancarurilor din legume, dar, din pacate, greseste cine isi inchipuie ca ajung una sau doua mere puse langa sandwichul copilului.

Din toate aceste motive, in zilele noastre este vital sa oferim copiilor nostri cele mai moderne multivitamine cu continut de vitamina D. Vitaminele sunt compusi chimici organici indispensabili vietii, pe care organismul nostru nu este capabil sa le sintetizeze sau le sintetizeaza intr-o cantitate insuficienta. In absenta unor vitamine organismul tanar nu se mai dezvolta, dar carenta fiecarei vitamine in parte are simptomele proprii, tipice.

Deci este important sa sustinem in permanenta functionarea organismului cu ajutorul unui produs cu o compozitie moderna si de calitate. Acest lucru este valabil mai ales in cazul copiilor, care sunt intr-o crestere  si dezvoltare continua.

Tocmai de aceea, pentru ei este indicat produsul cel mai modern, cu continut de vitamina D, Lion Kids + vitamin D, deoarece vitamina D regleaza cantitatea de calciu si fosfor din sange si asigura prezenta in permanenta a unei cantitati suficiente de substante care intra in alcatuirea oaselor. Absenta vitaminei D duce la rahitism, ale carui principale simptome sunt anomalii ale danturii, deformarea accentuata si dureroasa a oaselor, incetinirea cresterii. Copiii nostri se afla permanent in miscare si crestere, de aceea trebuie sa se acorde o atentie deosebita dezvoltarii sanatoase a oaselor, care fundamenteaza starea aparatului locomotor din perioada de adult. Copilul puternic, sanatos din punct de vedere fizic si psihic are un randament mai mare la scoala si exista mult mai multe sanse sa se integreze in lumea adulta dominata de spiritul competitiv.

Sa le oferim copiilor nostri pe tot parcursul anului multivitaminele moderne cu continut de vitamina D, pentru a fi siguri ca am creat baza dezvoltarii fizice si psihice optime.

 

Atentie!

Nu se recomanda sa se administreze copiilor in lunile mai, iunie, iulie, august.
Fixeaza Calciul si se recomanda in carentele de minerale.

 

Un flacon de Lion Kids Punch with Vitamin D are 90 de tablete.
0 tableta de Lion Kids cu vitamina D contine:

Vitamina A ............. 1500 UI
Vitamina E .............. 7 UI
Vitamina C .............. 35,0 mg
Vitamina B1 ............. 0.5 mg
Vitamina B2 ............. 0.6 mg
Vitamina B6 ............. 0.7 mg
Vitamina B12 ........... 1,0 mcg
Vitamina D ............... 1,0 mcg
Niacinamida ............. 7,0 mg
Acid pantotenic ......... 3,0 mg
Acid folic .................. 100,0 mcg
Biotina ...................... 35,0 mcg
Inozitol ..................... 1,6 mg
Calciu ....................... 10,0 mg
Fosfor ....................... 10,0 mg
Iod ........................... 10,0 mcg
Fier............................ 3,0 mg
Magneziu.................... 5,0 mg
Cupru chelatat............ 70,0 mcg
Zinc chelatat............... 2,0 mg
Mangan chelatat.......... 0,1 mg
Complex de potasiu..... 2,0 mg
Seleniu....................... 10,0 mcg
Crom ........................ 5,0 mcg
Calorii ....................... 14,8 kj
Grasimi .................... < 1,0 g
Carbohidrati .............. < 1,0 g

Mod de administrare Lion Kids cu vitamina D : 1-3 tablete pe zi.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Lion Kids Punch cu vitamina D - vitamine si minerale pentru copii

Lion Kids Punch cu vitamina D - vitamine si minerale pentru copii

Copiii au mai multa nevoie de vitamine decat adultii. Sanatatea bazata pe un bun aport energetic incepe din primele clipe ale existentei noastre si dureaza toata viata. Lion Kids cu vitamina D aduce necesarul de vitamine si minerale pentru copilul tau.

Cele mai vândute

Related Products

La început!