GoldMax - dispozitiv dedurizare apa

New product

Dispozitivul GoldMax CaliVita este aparat ce dedurizeaza apa printr-un tratament magnetic. Instaland pe conducta de apa dispozitivul Gold Max ve-ti avea parte de multe beneficii:


517,00 Lei

Dispozitivul Gold Max CaliVita este aparat ce dedurizeaza apa printr-un tratament magnetic. Instaland pe conducta de apa dispozitivul Gold Max veti avea parte de multe beneficii:

 

- vei avea la robinet o apa de calitate superioara, tratata magnetic, avand beneficii importante pentru sanatatea familiei.

- se vor reduce depunerile de calcar si alte minerale de pe conductele de apa, robineti si restul instalatiilor sanitare, si astfel va preveni eventualele probleme cauzate de depunerile de calcar pe instalatii.

- protejarea masinii de spalat

- protejarea filtrelor de apa

- protejarea altor aparate electrocasnice ce folosesc apa.

 

Toate aceste beneficii ale folosirii acestui dedurizator de apa GoldMax se transforma in economie la cheltuielile de intretinere a casei si o sanatate mai buna.

 

Diferite experiente si teste au demonstrat ca apa magnetizata poate fi de ajutor in tratamentul diferitelor afectiuni. Consumul de apa dedurizata fiind benefica pentru sistemul nervos, digestiv si urinar.

Cei ce au consumat apa dedurizata au afirmat ca aceasta este mai usor de baut si are un gust mai placut decat apa obisnuita de la robinet.

Instructiuni utilizare GoldMax

Se pozitioneaza cei doi magneti GoldMax pe conducta de alimentare cu apa potabila, paralel cu aceasta, de o parte si alta (astfel încât acestia sa se respinga reciproc) si apoi ii fixati cu ajutorul colierelor din pachet.

 

Este recomandat a se fixa inati doar un colier pe teava, deoarece avem nevoie de ambele maini pentru pozitionarea magnetilor pe conducta.

Evitati ciocnirea celor doi magneti unul de altul!

Daca plasati magnetii GoldMax pe furtunul de alimentare a filtrului Aquarion sau pe conducta de alimentare , daca aceasta este din materiale nemagnetice (PVC, cupru, aluminiu) pentru diametru interior de 2” sau daca este din material magnetic (otel) diametru interior de 1” si aveti un consum de apa mai mic de cca 50 mc/luna, este suficienta un singur dispozitiv Gold Max. Conditie indeplinita de majoritatea gospodariilor.

In cazul in care doriti sa utilizati aparatul de dedurizare GoldMax pentru conducte cu diametre mai mari, si pentru cantitati mai mari de apa sau valori extreme ale pH-ului, este necesara folosirea a mai multe aparate GoldMax pozitionate in serie, la distanta una de alta.

 

Alte domenii de utilizare recomandate:

 

- sisteme de reciclare a apei din piscine (creste durata de viata a sistemului de recilculare)

- instalaţiile de alimentare ale unor utilaje high-quality (creste durata de exploatare).

- pe conducta de retur a apei a instalatiei de incalzire (creste eficienta si viata centralei)

- sisteme de irigatii

 

 

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

GoldMax - dispozitiv dedurizare apa

GoldMax - dispozitiv dedurizare apa

Dispozitivul GoldMax CaliVita este aparat ce dedurizeaza apa printr-un tratament magnetic. Instaland pe conducta de apa dispozitivul Gold Max ve-ti avea parte de multe beneficii:

Cele mai vândute

Related Products

La început!