Promotia Liquid Chlorophyll

New product

Daca pana la data de 31 ianuarie 2011, cumparati pe aceeasi comanda 2 flacoane de Liquid Chlorophyllpe o singura factura, vei primi cadou la alegere unul din produsele:


Daca pana la data de 31 ianuarie 2011, cumparati pe aceeasi comanda 2 flacoane de Liquid Chlorophyll pe o singura factura, vei primi cadou la alegere unul din produsele:

Liquid Chlorophyll datorita continutului sau de clorofila, are un puternic efect de alcalinizare (reduce aciditatea) la nivelul sistemului digestiv, poate fi benefic pentru cei care au probleme cu artrita reumatoida, elimina transpiratia respiratia urat mirositoare, amelioreaza durerile de gat, imbunatateste circulatia sanguina, ajuta la digestie si reduce starea de oboseala acuta, de asemena este un anti-bacterian si anti-inflamator, stimuleaza sistemulimunitar. Alte efecte ale consumului de clorofila lichida este si cresterea rezistentei celulelor fata de bacterii; si accelereaza vindecarii ranilor, un cicatrizant al leziunilor ulceroase etc.

Panax Ginseng se bazeaza pe planta Ginseng, o planta originara din estul Asiei si din America de Nord, Ginsengul este folosit in medicna populara de mai mult de 5000 de ani. Ginsegul chinezesc si coreean (Panax Ginseng) este cunoscut in Orientul indepartat ca „radacina vietii", deoare sa observat ca are capacitatea de a incetini fenomenul de imbatranire si mentine puterea si pofta de viata. Ginsengul imbunatateste activitatea cerebrala si eliberarea de adrenalina.Amelioreaza functionalitatea plamanilor si scade senzatia de oboseala. Fortifica organismele slabite.

Pure Yucca face posibila autovindecarea organismului, deoarece ajuta la detoxifierea acestuia, prin indepartarea substantelor toxice si lipidelor, datorita substantele exceptionale pe care le contine : numeroase enzime, clorofila, antioxidanti si alte substante active, dar cele mai importante sunt saponinele (sapo = sapun). 

Folosirea continua a produsului naturist Pure Yucca, asigura detoxifierea permanenta a organismului

Cura de Pure Yucca pe parcursul a cel putin 4  saptamani este capabila sa intinereasca organismul.

Pe parcursul unei cure cu Yucca trebuie asigurat un aport ridicat de lichide, de aproximativ 2-3 litri pe zi. Capsulele de Pure Yucca se ingereaza cu 1-2 pahare de apa.

Oferta este valabila in limita stocului disponibil pana la 31 ianuarie 2011

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Promotia Liquid Chlorophyll

Promotia Liquid Chlorophyll

Daca pana la data de 31 ianuarie 2011, cumparati pe aceeasi comanda 2 flacoane de Liquid Chlorophyllpe o singura factura, vei primi cadou la alegere unul din produsele:

Cele mai vândute

Related Products

La început!