Niciun produs
CV0166
New product
Resveratrolul este cel mai puternic antioxidant descoperit pana astazi, fiind de 50 de ori mai puternic decat vitamina C si vitamina E la un loc. Principala substanta activa din Resveratrol PLUS este, dupa cum i-o spune si numele, resveratrolul, care a fost suplimentat cu extract din samburi de struguri si coenzima Q10, protejeaza inima si ofera energie organismului.
Din 1 august 2010 in reteaua CaliVita este disponibil un nou produs: Resveratrol PLUS. Resveratrolul este cel mai puternic antioxidant descoperit pana astazi, fiind de 50 de ori mai puternic decat vitamina C si vitamina E la un loc. Resveratrolul, acest antioxidant deosebit, a fost suplimentat cu alti doi antioxidanti speciali si foarte populari – extractul din samburi de struguri, care sprijina sanatatea peretilor vaselor sanguine, si coenzima Q10, care protejeaza inima si ofera energie organismului.
Resveratrol PLUS este recomandat tuturor persoanelor care doresc sa traiasca mai mult si sa aiba o viata sanatoasa.
La inceputul anilor 1990, s-a observat ca exista o legatura intre aparitia bolilor cardiovasculare fi un nivel ridicat de lipide sanguine si colesterol. Sa constatat ca acesta cauzalitate exita in toate tarile dezvoltate, cu exceptia Frantei. in ciuda faptului ca nivelele de lipide sanguine si colesterol ale francezilor au fost la fel de ridicate , ca alimentatia francezilor contine cantitati similare de acizi grasi saturati si ca modul de viata al acestora este asemanator cu al celorlalti, incidenta bolilor cardiovasculare in Franta s-a dovedit a fi mult mai mica decat in celelalte tari care au participat la studiu. Cercetatorii au numit acest fenomen paradoxul francez.
In scurt timp s-a dovedit ca explicatia fenomenului nu consta in predispozitia genetica a francezilor, ci in faptul ca acestia consuma regulat vin rosu de calitate. Vinul rosu este bogat in polifenoli, care au o serie de efecte benefice asupra organismului. Polifenolii sunt o familie de compusi din care fac parte flavonoidele, ligninele, cumarinele etc. Astazi se cunosc mai mult de 4.000 de polifenoli, ale caror efecte fiziologice depind de structura moleculei.
Polifenolul ce se regaseste in vinul rosu se numeste resveratrol. Resverarolul se gaseste in cantitati mari in strugurii rosii (in special in coaja acestora) si in lastarii de vita de vie, mai se gasesti si in alte plante precum: Polygonum cuspidatum, alune si merisor dar in cantitati mai reduse. Plantele produc resveratrol pentru a se proteja impotriva infectiilor, iar cantitatea din reveratrol continute de acestea variaza in functie de speciile de vita de vie, de clima, precum si de metodele de cultivare a vitei de vie (de exemplu, in cazul strugurilor stropiti regulat, cand protectia plantei este sprijinita extern, cantitatile de resveratrol sunt mai mici). Resveratrolul se gaseste in natura sub patru forme chimice; dintre acestea, trans-resveratrolul este cea mai activa din punct de vedere biologic.
In cadrul unui studiu, resveratrolul a fost comparat cu vitamina E si cu un antioxidant sintetic. Chiar daca toate cele trei substante s-au dovedit eficiente la eliminarea radicalilor liberi, resveratrolul a oferit cea mai ridicata protectie impotriva anumitor tipuri de radicali liberi.
Stiati ca, pentru a obtine o cantitate semnificativa de resveratrol, trebuie sa consumati cel putin 30-50 (!) de litri de vin rosu pe zi? Dar consumand produsul Resveratrol PLUS, nu trebuie sa consumati alcool.
Resveratrolul este cel mai puternic antioxidant descoperit pana astazi, fiind de 50 de ori mai puternic decat vitamina C si vitamina E la un loc.
Resveratrolul actioneaza pozitiv asupra celulitei dar si asupra intregii sanatati, avand mai multe efecete foarte importante la nivelul organismului:
- Resveratrol are un puternic caracter antioxidant;
- Resveratrolul are un important efect anti-imbatranire;
- Resveratrolul creste nivelul energiei in corp;
- Resveratrolul creste viteza metabolismului;
- REservetrolul sprijina functionarea sanatoasa a sistemului cardio-vascular
- Resveratrolul are efecte citostatice si poate fi utilizat cu succes in preventirea oricarui tip de cancer, mai ales in cancerul mamar;
- Resveratrolul intareste peretii vaselor prevenind fragilitatea vasculara;
- Resveratrol poate fi utilizat cu succes si in perioadele de recuperare si convalescenta;
- Resveratrol produce o usoara vasodilatatie imbunatatind fluxul sanguin in organism;
- Resveratrol sporeste fertilitatea;
- Resveratrolul impiedica oxidarea LDL-ului (colesterolul rau)
- Resveratrol scade nivelul sanguin al colesterolului totoal si al trigliceridelor;
- Resveratrol poate inhiba evolutia sau dezvoltarea melanomului malign;
- Resveratrolul previne si combate osteoporoza;
- Resveratrolul stimuleaza lipoliza, adica mobilizarea grasimilor din depozite si arderea acestora;
- Resveratrolul inhiba lipogeneza, adica formarea depozitelor grase;
- Resveratrolul topeste celulita si intareste reteaua de colagen subcutanata, avand efecte tonice asupra pielii;
- Resveratrolul imbunatateste functia cerebrala;
Acesta a fost principiul de baza dupa care compania CaliVita international a creat Resveratrol PLUS, un nou membru al familiei de antioxidanti CaliVita. Principala substanta activa din Resveratrol PLUS este, dupa cum i-o spune si numele, resveratrolul, care a fost suplimentat cu extract din samburi de struguri si coenzima Q10. Cele mai cunoscute componente ale extractului din samburi de struguri sunt flavonoidele numite proan-tocianidine oligomerice (OPC), cu efect antioxidant, al caror rol principal este protejarea sistemului vascular. Coenzima Q10 este responsabila cu furnizarea de energie la nivel celular si ia parte la transformarea nutrientilor in energie. Combinatia de coenzima Q10 si resveratrol are pe langa efectul de incetinire a proceselor de imbatranire, si un efect energizant, ajutandu-ne astfel sa depasim cu mai multa usurinta solicitarile vietii de zi cu zi.
Resveratrol este unul dintre cei mai apreciati si mai populari antioxidanti de pe piata suplimentelor alimentare. Conform unui studiu recent, efectuat de American Consumer Lab, o companie care conduce cercetari si teste independente pe diferite produse, resveratrolul s-a clasat printre cele mai populare cinci ingrediente active ale suplimentelor alimentare si, in acelasi timp, a suscitat cel mai mare interes din partea cumparatorilor. In timp ce in anul precedent “doar” 11,7% dintre consumatori folosisera un produs cu resveratrol, in anul de studiu procentul crescuse la 19,4%, ceea ce inseamna o crestere de 65,8% (!)
Acest antioxidant, confera culoarea mov-neagra a alimentelor, astfel resveratrol gasim in struguri, mai ales in samburi si coaja, in vinurile naturale, in coacaze, fructe de padure, mure, dude negre, afine, zmeura etc.
Un flacon de Resveratrol Plus contine 60 de capsule, se administreaza cate o capsula de Resveratrol Plus zilnic sau conform recomandarilor.
- Extract de resveratrol (50% transresveratrol) ... 100,0 mg
- Extract din samburi de struguri ... 50,0 mg
- Coenzima Q10 ... 20,0 mg
Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.