ProbioBalance - probiotice pentru flora intestinala

CV0148

New product

Suplimentul alimentar ProbioBalance contine 4 miliarde bacterii probiotice de  contribuie la mentinerea unei flore intestinale echilibrate si blocheaza inmultirea bacteriilor patogene. Datorita gustului placut, poate fi administrat si copiilor. Probioticele sunt microorganisme benefice care supravietuiesc efectelor distructive ale acidului gastric, bilei si enzimelor digestive.


92,40 Lei

Suplimentul alimentar ProbioBalance contine o cultura probiotica formata din 4 miliarde de bacterii probiotice (Lactobacillus acidofilus, Bifidobacterium longum si Lactobacillus rhamnosus) si contribuie la mentinerea unei flore intestinale echilibrate si blocheaza inmultirea bacteriilor patogene. Datorita gustului placut, poate fi administrat si copiilor. Probioticele sunt microorganisme benefice care supravietuiesc efectelor distructive ale acidului gastric, bilei si enzimelor digestive, reusind sa ajunga si sa se multiplice in colon.

Un flacon de ProbioBalance contine 60 tablete masticabile ( sigur de administrat si copiilor, deoarece riscul de a se ineca este redus) cu un gust placut adorat de copii. Se administreaza 1-2 tablete de ProBio Balance pe zi , sau conform recomandărilor medicului dumneavoastra.

Flora intestinala este compusa din diferite specii de bacterii care colonizeaza mucoasa intestinelor si care traiesc in simbioza cu organismul-gazda. Masa totala a acestor bacterii poate depasi chiar 1,5 kg. Bacteriile indeplinesc mai multe roluri: mentin echilibrul functiilor intestinale, ajuta la absorbtia si utilizarea anumitor nutrienti, sprijina peristaltismul, ajuta la sintetizarea unor vitamine. Se considera ca aproximativ 80% din sistemul imunitar se gaseste la nivelul colonului, astfel ca buna functionare a acestuia este foarte importanta. In general, numarul bacteriilor intestinale benefice este mai mare decat al celor daunatoare, dar aceasta situatie se poate modifica foarte usor, caz in care bacteriile patogene se pot multiplica rapid, in detrimentul celor benefice. Printre factorii care pot perturba echilibrul florei intestinale se numara: tratamentul cu antibiotice, in urma caruia sunt distrusi nu numai bacteriile patogene, ci si bacteriile benefice; fumatul; stresul; consumul excesiv de alimente prea condimentate sau prea grase; consumul excesiv de alcool; contactul cu culturile de bacterii straine (in timpul concediilor in strainatate); stari diareice. In aceste situatii, pentru a restabili echilibrul intestinal, este indicat aportul de bacterii probiotice si prebiotice.

Prebioticele nu sunt bacterii, ci carbohidrati complexi care constituie hrana exclusiva a probioticelor. Produsele care contin atat probiotice, cat si prebiotice, se numesc simbiotice. ProbioBalance de CaliVita este un produs simbiotic care contine trei specii de probiotice, ajungand la un numar de 4 miliarde de germeni, prezenti in mod natural si in organismul uman. Aceste probiotice sunt Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum si Lactobacillus rhamnosus.

Probabil ca cel mai cunoscut este Lactobacillus acidophilus, care contribuie la reducerea nivelului de bacterii patogene in intestinul subtire si, de asemenea, produce lactaza, o enzima deosebit de importanta pentru digestia laptelui. Lactobacillus acidophilus este, de asemenea, implicat in producerea vitaminelor B in timpul procesului de digestie. La fel, Bifidobacterium longum blocheaza cresterea bacteriilor nocive si fortifica sistemul imunitar. Aceleasi actiuni le exercita si Lactobacillus rhamnosus, care este deseori utilizat ca si conservant natural in iaurturi.

Prebioticele sunt asigurate de existenta fructo-oligozaharidelor din compozitia produsului.  

Suplimentul alimentar ProbioBalance de la CaliVita, datorita continutului de probiotice contribuie la mentinerea unei flore intestinale echilibrate. Datorita gustului placut, de cirese, ProbioBalance poate fi administrat si copiilor.

Ce ne afecteaza flora intestinala?

- Printre cei mai nocivi factori se nu numara tratamentul cu antibiotice, in urma caruia sunt distrusi nu doar patogenii, ci si bacteriile benefice,

- Fumatul activ sau pasiv,

- Stresul exagerat,

- Consumul de alimente pea condimentate sau prea grase,

- Consumul excesiv de alcool,

- Contactul cu culturile de bacterii straine, de exemplu in vizitele in strainatate,

- Alte stari diareice, de exemplu indigestia.

Cum trebuie pastrat Pro Biobalance?

Pana nu demult, produsele cu probiotice trebuiau pastrate in frigider, dar in ultimii ani tehnica a progresat foarte mult, astfel ca astazi acest lucru nu mai este necesar. ProbioBalance, ca si alte produse CaliVita, trebuie pastrat la loc uscat, rece daca este posibil; nu trebue lasat la indemana copiilor si trebuie consumat inainte de data indicata pe ambalaj.

Se poate supradoza produsul?

Toate speciile de bacterii din Probio Balance se gasesc in mod natural in sistemul gastrointestinal uman. Chiar daca, in comparatie cu alte produse, Probio Balance contine o cantitate mai mare de bacterii (probiotice), produsul nu poate fi supradozat, putand fi consumat in siguranta de oricine.

Un flacon de ProbioBalance contine 60 tablete masticabile ( sigur de administrat si copiilor, deoarece riscul de a se ineca este redus) cu un gust placut adorat de copii. Se administreaza 1-2 tablete de ProBio Balance pe zi, sau conform recomandărilor medicului dumneavoastra.

Compozitie Probio Balance

O tableta masticabila de Probio Balance contine

- Cultura probiotica 4 miliarde (Lactobacillus acidofilus, Bifidobacterium longum si Lactobacillus rhamnosus).

- Fructo oligozaharide 25 mg

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

ProbioBalance - probiotice pentru flora intestinala

ProbioBalance - probiotice pentru flora intestinala

Suplimentul alimentar ProbioBalance contine 4 miliarde bacterii probiotice de  contribuie la mentinerea unei flore intestinale echilibrate si blocheaza inmultirea bacteriilor patogene. Datorita gustului placut, poate fi administrat si copiilor. Probioticele sunt microorganisme benefice care supravietuiesc efectelor distructive ale acidului gastric, bilei si enzimelor digestive.

Cele mai vândute

Related Products

La început!