Communiguard - protejeaza de radiatiile electromagnetice nocive

CE0005

New product

Dispozitivul Communiguard are este un circuit electronic sub forma de folie autocolanta, fabricat cu ajutorul unui program special de calculator, care protejeaza impotriva influentei negative exercitata de telefonul mobil, calculator, sau alte aparatele care produc campuri electromagnetice.  O parte din aceste radiatii provoaca dizarmonii in organismul uman.


77,55 Lei

Radiatii telefon si communiguardCommunigard este sub forma unei folii autocolanta care are in interior un dispozitiv electronic foarte subtire care poate proteja organismul uman de efectele sau influentele daunatoare ale radiatiilor electromagnetice. Communiguard este o o inventie extraodinara, a fost testat stiintific in mai multe laboratoare, are un efect continuu, nu are efecte secundare sau contraindicatii. Efectele autocolantului COMMUNIGUARD au fost testate cu ajutorul a diferite tehnici si masuratori biologice.

Telefonul celular este unul dintre aparatele cel mai des folosite, ce genereaza camp electromagnetic ce poate perturba fiziologia organismului. Telefonul mobil este folosit mult mai frecvent si perioade mai lungi de timp decat alte aparate electrice si, in plus, este plasat mult mai aproape de corp.

Cele mai frecvente simptome in cazul folosirii telefoanelor celulare sunt: dureri de cap, incalzirea urechilor si a fetei, stare de nervozitate, dereglari de somn, depresie generala, oboseala etc. Pe durata convorbirilor la telefonul celular, frecventele radio penetreaza si organismul, fapt ce cauzeaza incalzirea. In cazul retelelor de telefonie care opereaza la o frecventa de 1800 MHz, adancimea penetrarii este de 1 cm.

Majoritatea populatiei foloseste telefoane mobile, iar numarul utilizatorilor este in continua crestere. Au fost deja efectuate numeroase cercetari cu privire la riscurile radiatiilor emise de telefoanele mobile asupra sanatatii, iar rezultatele au fost clare. Communiguard telefonChiar daca radiatiile emanate de telefoanele mobile se situeaza sub limita admisa, foarte multe persoane acuza simptome neplacute.

Explicatia generala este ca sistemul de reglare a organismului este suprastimulat. Pe termen lung, aceasta poate avea o serie de efecte neplacute, de exemplu poate duce la dereglarea sistemului imunitar.

Slabirea sistemului imunitar poate cauza un cerc vicios, deoarece poate provoca alte probleme, cum ar fi deteriorarea sistemului de furnizare a energiei catre celule, dereglari metabolice etc. Prin urmare, expunerea permanenta la "electrosmog" (poluarea electromagnetica) poate slabi sistemul imunitar, iar un sistem imunitar slabit poate spori sensibilitatea la "electrosmog".

Aceste campuri electromagnetice influenteaza organismul, cauzand simptome de tipul agitatie si dureri de cap, dar influenta lor permanenta poate deregla, de exemplu ciclurile organismului, ritmul veghe-somn (circadian), poate cauza oboseala cronica etc.

Cum ne poate ajuta dsipozitivul COMMUNIGUARD ?

Lipiti folia autocolanta COMMUNIGUARD pe spatele telefonului mobil sau pe baterie. Folia Comuniguard nu trebuie inlocuita dupa o anumita perioada (in afara cazului in care este deteriorata), ea avand o durata de viata mai mare decat a oricarui telefon mobil, nu trebuie reincarcata, fiind foarte simplu si usor de utilizat.

Telefon celular si CommuniguardAceasta folie de protectie impotriva radiatiilor actioneaza conform principiilor biofizicii. In cadrul procesului de fabricare a foliei comuniguard, factorii perturbatori care cauzeaza stimularea moleculara sunt codati sub forma de parametri (litere, simboluri sau, pe intelesul tuturor, note muzicale).

Acestea sunt transformate in unitati binare cu ajutorul unui soft de computer special, fiind apoi implementate pe un mediu adecvat (in acest caz, folia de aluminiu Communiguard). Cu alte cuvinte aceste informatii sunt imprimate pe COMMUNIGUARD intr-un mod asemanator notelor muzicale.

Iar pentru ca notele muzicale sa se transforme in "melodie", este nevoie de un "instrument": acesta este organismul uman si celulele sale. Deci COMMUNIGUARD nu este doar un scut protector, ci creste si rezistenta organismului, armonizand aceste frecvente.

Utilizarea foliei COMMUNIGUARD este simpla si sigura, deoarece nu blindeaza telefonul, nu duce nici la cresterea volumului de radiatii, nici la consumul de energie. Eficienta sa a fost analizata de Institutul EUTROPA din Germania, iar examinarea prin biorezonanta a produs, de asemenea, rezultate excelente.

Bineinteles, Folia Communiguard poate fi aplicata pe orice aparat care produce un camp electromagnetic pe durata functionarii (alte telefoane fara fir, laptop, calculator, televizor, gps, interfon de supraveghere copii, cuptor cu microunde, vehicule cu motor etc.).

Important de retinut

Cuptor cu microunde si comuniguard- Utilizarea Communiguard-ului este complet lipsita de pericol.

- Efectul Communiguard-ului este continuu in timp, nu necesita schimbare sau reincarcare.

- In cazul in care folia Communiguard se degradeaza (stergere, fragmentare, indoire sau altele) recomandam schimbarea ei penru a avea in continuare efect maxim.

- Nu micsorati msrimea autocolantului pentru ca ii poate afecta performantele.

- Nu plasati autocolantul in interiorul cuptorului cu microunde, deoarece este dintr-un amestec de aliaje. Daca doriti sa aplicati autocolantul pe cuptorul cu microunde, acesta trebuie plasat numai in exterior.

Pentru ca utilizarea telefonului mobil sa fie cat mai sigura, e foarte important sa respectati cateva reguli:

- Nu telefonati daca semnalul este slab, deoarece in astfel de cazuri telefonul produce un volum mai mare de radiatii.

- Nu folositi telefonul celular in masina, deoarece radiatiile emise sunt mai puternice, pentru a putea traversa partile metalice ale masinii.

- Folositi hands-free sau interfonul.

- Nu folositi telefonul mobil in apropierea echipamentului medical sau a altor echipamente care pot fi perturbate de frecventa acestuia (sistemul de navigare al avioanelor, de exemplu).

- Se recomanda limitarea duratei de utilizare a telefonului celular si a utilizarii modului stand-by daca acesta este tinut aproape de inima sau de organele sexuale.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Communiguard - protejeaza de radiatiile electromagnetice nocive

Communiguard - protejeaza de radiatiile electromagnetice nocive

Dispozitivul Communiguard are este un circuit electronic sub forma de folie autocolanta, fabricat cu ajutorul unui program special de calculator, care protejeaza impotriva influentei negative exercitata de telefonul mobil, calculator, sau alte aparatele care produc campuri electromagnetice.  O parte din aceste radiatii provoaca dizarmonii in organismul uman.

Cele mai vândute

Related Products

La început!