Centura pelviana Serola - pentru dureri de spate si articulatii

New product

Centura Pelviana Serola fixeaza articulatiile sacroiliace si creste tonusul musculaturii pelviene diminuand astfel solicitarea celorlati muschi. Centura Serola diminueaza stresul si instabilitatea de la nivelul articulatiilor solicitate. Diminueaza durerile de la nivelul coloanei vertebrale, a articulatiilor soldului, etc. Se poate folosi si in timpul sarcinii  sau dupa nastere.

This product is no longer in stock


218,90 Lei

Centura Pelviana Serola fixeaza articulatiile sacroiliace si creste tonusul musculaturii pelviene diminuand astfel solicitarea celorlati muschi. Totodata face posibila o mai buna utilizare a energiei in vederea contractiilor.

Purtand centura pelviana Serola, sistemele muscular si osos vor functiona mai bine si vor avea o mai mare stabilitate. Centura poate fi purtata oricand e nevoie de un efort fizic, chiar daca este vorba despre munca, sport sau joaca.

Medicina si practica medicala a demonstrat ca articulatiile sacro-iliace (articulatiile bazinului) joaca un rol cheie in intregul sistem osos si muscular. Acestea articulatii reprezinta cele mai importante centre de sprijin ale corpului in timpul transmiterii greutatii corporale de la coloana prin bazin catre membrele inferioare.

Durerea care isi are originea la nivelul articulatiilor bazinului se poate extinde la nivelul intregului spate sau chiar sa iradieze pe membrul inferior pana la fata extrena a piciorului. Durerea este mai puternica daca este unilaterala.

Centura Serola diminueaza solicitarea si instabilitatea de la nivelul articulatiilor solicitate.

Un alt avantaj al acestei centuri pelviene este ca aceasta nu este atat de stransa incat sa limiteze miscarile cum se intampla la alte centuri pelviene. Aceasta centura confera bazei coloanei o tinuta corespunzatoare prin care creste forta spatelui, bazinului si a membrelor inferioare, scazand semnificativ riscul de accidentare in timpul muncii sau a jocului.

Centura pelviana se recomanda chiar si in timpul sarcinii pentru sustinerea abdomenului si reducerea solicitarii coloanei vertebrale, stinduse ca o data cu cresterea sarcinii se modifica centrul de greutate si creste solicitarea coloanei vertebrale si a articulatiilor bazinului. Datorita felului cum este conceputa centura pelviana Serola, aceasta este foarte utila in sarcina si ajuta femeile insarcinate sa se simta mai confortabil pe toata perioada sarcinii.

De asemenea si dupa nastere, centura pelviana Sorela este utila femeilor lauze, ajutand revenirea mai rapida a articulatiilor bazinului in pozitia normala, in timpul sarcinii si a nasterii acestea deplasandu-se.

Centura pelviana este recomandata muncitorilor, sportivilor, agricultorilor sau gradinarilor si a altor persoane care au activitati ce solicita coloana vertebrala si articulatiile bazinului.

Bucurati-va asadar de munca si de toate activitatile peferate, chiar si de un somn bun, prin intermediul unuia dintre cele mai eficiente mijloace de sustinerea a zonei pelviene: centura Serola.

Foarte multe persoane sunt nevoite sa treaca, mai devreme sau mai tarziu, prin experienta durerilor lobare si pelviene. Conform unor date statistice, aproape toata lumea se plange, cel putin o data in viata, de dureri lobare, iar 10-15% din populatie sufera de dureri lombare repetate si prelungite. Aceasta afectiune este a doua ca frecventa, fiind precedata numai de infectiile tractului respirator. Cauza durerilor lombare trebuie cautata adesea la nivelul articulatiilor bazinului.

Bineinteles ca exista in comert si alte tipuri de centuri mari si late folosite pentru sustinerea zonei sacrale. Spre deosebire de acestea, centura Serola este subtire si sustine tendoanele si sistemul osos. Alte centuri actioneaza chiar contrar: prin suplinirea efortului muschilor coloanei, ele provoaca o slabire a acestora, pana la atrofia lor, iar purtarea unor astfel de centuri este indicata numai in situatii speciale. Centura pelviana Serola, in schimb, intareste musculatura de sustinere, face posibila buna ei functionare, iar purtarea zilnica a centurii confera o senzatie de comfort si un plus de elasticitate.

Durerile de la nivelul coloanei vertebrale si a articulatiilor pot fi tratate si prin diverse tehnici de masaj cum ar fi si masajul terapeutic Yumeiho, osteopatie, chiropractica, etc.

Centura Serola este disponibila in marimile S (talie 0-86 cm) / M (talie 86-99 cm) / L (talie 99-119 cm) / XL (talie 119-132 cm)

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Centura pelviana Serola - pentru dureri de spate si articulatii

Centura pelviana Serola - pentru dureri de spate si articulatii

Centura Pelviana Serola fixeaza articulatiile sacroiliace si creste tonusul musculaturii pelviene diminuand astfel solicitarea celorlati muschi. Centura Serola diminueaza stresul si instabilitatea de la nivelul articulatiilor solicitate. Diminueaza durerile de la nivelul coloanei vertebrale, a articulatiilor soldului, etc. Se poate folosi si in timpul sarcinii  sau dupa nastere.

Cele mai vândute

Related Products

La început!