Comanda ACUM produse Calivita la cel mai mic pret de distributie (reducere deja aplicata). Livrarea produselor Calivita se face din depozitul central Calivita in cel mai scurt timp posibil.

Contul meu

E-mail

Parola


Am uitat parola
Creez cont nou
Posta Calivita

Newsletter Cali Vita

Pentru copii 19 produse

Minerale si vitamine pentru copii. Copilul creste frumos, sanatos, armonios si istet cu ajutorul produselor naturale de la Calivita

Cos

Nici un produs in cos

Transport 0,00 Lei
Total 0,00 Lei

Cos Trimit comanda

Posta Calivita

Produse noi Calivita

Nu sunt produse noi acum

 Produse CaliVita

Magazin Calivita® partener

Acest Magazin online Calivita ® partener autorizat al Calivita® International Romania. Aici poti face Comenzi Calivita® on-line de produse marca Cali Vita si 4 Life

Toate preturile la Produsele Calivita din acest magazin au TVA inclus.
Lirarea produselor Calivita® si 4 Life® se face prin curier rapid sau prin posta din depozitul central Calivita®. Plata produselor se face in momentul primirii coletului.

Acest site este detinut, administrat si mentinut de Dimagia S.R.L, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.

ANPC